Gönderen Konu: Koray Erdoğan bu bölgeye eker mi ?  (Okunma sayısı 2753 defa)

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Koray Erdoğan bu bölgeye eker mi ?
« : 08 Ocak 2018, 00:25:50 »
Merhabalar. 2014 yılında yapılmış ekimim var sonuçlar sayfasında var detaylı.Arkadaşlar şu işaretlediğim bölgelere ekim yapılmadı keşke yapılsaydı. Neyse soru Koray Hoca Eker mi sadece bu bölgelere ya da girmişken ön çizgiyi de mi düzelttirsem biraz daha bekleyip çünkü orada da çoklu greftler var ve sol taraf sağ tarafa göre daha kötü :s şimdiden teşekkürler:)

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan bu bölgeye eker mi ?
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2018, 00:27:36 »
Pardon resimleri unuttum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2018, 00:41:24 »
sadece oraya degılde ön bölgeyı kople duzenler bence
Global Moderator

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2018, 13:23:47 »
Ön tarafta kötü mü hocam o kadar ya :s Peki aşağı yukarı kaç greft gider bilemeyebilirsiniz ama tahmini kaç gider ki ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2018, 13:52:08 »
Yönleri bozuk bir ekım gecirmişssiniz gibi geldi bana ön tarafta simdi kötü demem doğru olmaz ama yaptırmısken on tarafı sıklastırıp cok sık bır görüntü elde etmek varken diğer türlü ugrasmanın bir anlamı olmaz sizin için
Global Moderator

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2018, 15:09:51 »
Yönleri bozuk ve bence hocam ön greftlerde çoklu greft kullanıldığından sıkıntılı duruyor. Ama bunları çıkarır sanırım Koray Hoca, o zaman tekrar ekim gibi sayılır greft sayısı yüksek bir ücret çıkar o zaman da bilemedim. Koray Hocaya sormak en doğrusu sanırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2018, 16:50:00 »
Evet bu problemlerın çok net olmasada fotoda anlasılıyor dediğiniz gibi ne olucagını en  iyi hoca bilir biz sadece fikir yürütebılırız.
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2018, 21:09:30 »
ön çizgini duzeltir çok kotu değil ama hakkınlada bir ekim yapılmamış bence koray erdoğan yuzunle uyumlu bir on bolge yapar sana
saçları ekmeydi dersin

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2018, 22:47:48 »
Ya evet ön taraf fotoğraftaki gibiydi buna da şükür diyoruz ama tabi bi Koray Hoca eli de değsin istiyor insan :)

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Ocak 2018, 00:43:07 »
Konunuzu inceledim ve on hattaki coklu greftler harici ekiminizi begendim sahsen. Saclariniz uzun oldugu icin ekilen yerdeki yogunlugu tam olarak gorememe ragmen su anda siritan birsey yok. Yine de yogunlugu arttirmak isterseniz 400-500 greft fazlasiyla yeterli olacaktir

Yanlar/sakaklar icin ne kadar ileri aldirmak istediginize bagli olarak iki tarfa toplamda 600-1000 arasi greft gider diye dusunuyorum. Yanlar icin yeteri kadar tekli ve ince telli greftiniz olmali. Kalin telli ve coklu greftler oldukca kotu bir goruntu yaratir.

On cizginiz yeteri kadar assagida (ekim konunuzdaki resimlerinizde gordum). Sadece on hatta tekli greftler atilmak kaydiyla coklu greftlerin ikinci/ucuncu siralara alinip saklanmasini, cizginizi daha da asagiya cekmemenizi oneririm. Eger tekli greftiniz yeterli degilse bunu yanlar yerine on hatta kullanmaniz daha akilci olacaktir.

Yasiniz kac?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2018, 10:27:35 »
Konunuzu inceledim ve on hattaki coklu greftler harici ekiminizi begendim sahsen. Saclariniz uzun oldugu icin ekilen yerdeki yogunlugu tam olarak gorememe ragmen su anda siritan birsey yok. Yine de yogunlugu arttirmak isterseniz 400-500 greft fazlasiyla yeterli olacaktir

Yanlar/sakaklar icin ne kadar ileri aldirmak istediginize bagli olarak iki tarfa toplamda 600-1000 arasi greft gider diye dusunuyorum. Yanlar icin yeteri kadar tekli ve ince telli greftiniz olmali. Kalin telli ve coklu greftler oldukca kotu bir goruntu yaratir.

On cizginiz yeteri kadar assagida (ekim konunuzdaki resimlerinizde gordum). Sadece on hatta tekli greftler atilmak kaydiyla coklu greftlerin ikinci/ucuncu siralara alinip saklanmasini, cizginizi daha da asagiya cekmemenizi oneririm. Eger tekli greftiniz yeterli degilse bunu yanlar yerine on hatta kullanmaniz daha akilci olacaktir.

Yasiniz kac?çok iyi tespit +1 diyorum

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2018, 12:14:36 »

Yasiniz kac?
Hocam teşekkür ederim yorumlarınız için. Yaşım 29. Ön çizgimin gerektiği kadar önde olduğunu düşünüyorum ben de, dökülmeden önce de böyleydi hemen hemen ve alnım hep m şeklindeydi ama keskin m yi yumuşatıp belki oralara tekli greft verilip çoklu greftler arkada bırakabilirim  diye düşünüyorum. Açıkçası beni şu anlık rahatsız eden ön tarafın çoklu greft olması ve yanlarda işaretlediğim kısmın boş olması. Kısa saçta özellikle yanlar kötü oluyor uzunda çok sırıtmıyor.Şu an rötüş mü yaptırsam sırıtan bölgeleri yoksa ilerleyen yaşlarda nasılsa dökülür diyerek istediğim yerleri o zaman sıklaştırma ile mi birlikte yapsam diye düşünüyorum açıkçası. Şimdi böyle deyince greftlerim çoklu mu acaba ya hep diye düşünmeye başladım 😁

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Ocak 2018, 12:43:34 »
İlk fotoğraf ağustos ayına biraz daha kısa şu anki duruma göre. Diğerleri 2. 3. Sıradakiler yakın zamana 15-20 güne ait. Bir süre proscarı bırakmıştım sonra bi baktım tepe bölgesi kötü görünüyor gibi hemen başladım proscara tepe bölgesi için :)

Sertacokun

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2018, 13:03:14 »
Şu fotolarla eski fotoları karşılaştırınca şükür diyorum da insanoğlu hep fazlasını istiyor varken de yapalım diyoruz :) Bu arada hep flaşlı atmaya çalışıyorum.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2018, 19:18:30 »
bu kadar kelin arasına bu resimler sitede cinayet çıkar:)ilk ekimi neresi yaptı ve nasıl bir yol dusunuon sokturup daha doğal ektirmekmi veya aralara biraz girilip ince ayarmı cekilmesi istediğin nedir gerci dr koray doğru metodu anlatır sana
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram