Herkese selamlar, bende bu forum sayesinde ve karar öncesi Hintell in tavsiyesi üzerine forum içerisinden bir ekim merkezi seçtim, bu karar sürecinde ve tabi tüm süreçlere etki eden forum kurucularına ve yorumları ile değer katan tüm kullanıcılara teşekkür ederim.
Başlıkta da görüleceği üzere Asuman Hair da saç ekimimi 04.04.2024 tarihinde yaptırdım. Ekim alanı çok geniş olmadığından iyi bir sonuç alabileceğimizi belirtti. İşlemler sabah sevgili Atakan Bey ve Melike Hanım in lokal anestezi ve greft alımı işlemleri ile başladı. Atakan Bey özveri ile yaklaşık 3 saat boyunca homojen olacak şekilde 4.300 Greft çıkardı. Bu arada folikuller 3 lu 4 lu ağırlıklı id, 1,2 ve 5 li greftler de vardı arada. Sonrasında Asuman Hanım kanallari açtı ve akabinde ekim işlemine başlandı.
Ekim islemi beklediğimden uzun sürdü çok ince işçilik yaptılar sagolsunlar 7 saat ekim süreci ile geçti. Operasyonun sonuna dorlgru ekim işlemine Asuman Hanım da katıldı, düzeltme kontrol ve ekim için.
Çok sabır gerektiren, titizlikle ve dikkatli yapılması gereken bir işlem, lütfen forumda iyi bir referans ve başarı oranına sahip klinikler dışında bir yere saç ekimi yaptırmayın. Ben bile sıkıldım ama onlar hala arı gibi titizce çalışmaya devam ettiler.
Asuman Hanım, Atakan Bey ve Melike Hanım çok iyi bir ekip olmuşlar gerçekten. Emeklerinin karşılığı para ile ölçülemez.
Lafı çok sulandırdim:) sonuç olarak ekim işlemi bitti, öncesi ve sonrası fotoğraf atıyorum. Ekim ile ilgili degerli yorumlarınızı bekliyorum.
Süreç ilerledikçe inşallah güncel fotolar paylaşacağım.
Saygılarımla.