Öncelikle bütün foruma selamlar. Herkesin hayalindeki saçlara kavuşması dileklerimle konuya başlıyorum.
Bu forumda emegi bulunan başta Hintell olmak üzere tecrübelerini paylaşan herkese yaptıkları büyük hizmetten dolayı kendim adıma teşekkür ederim inş güzel bir sonuç alırsam abartmıyorum bunlar sizlerin sayesinde çünkü daha önceleri basit bir yerde ekim yaptıracekken (Cahil cesareti) vazgeçmiş oldum bu Hintell'in sayesinde oldu ve ardından medikal tedavilerede başlamamda forumdaki arkadaşlar çok etkili oldu ve sonuç olarak kader beni buralara getirdi
inş sonu güzel olsun.
Uzun bir süre araştırmam sonucu bir çok ekimi incelemem ve görüşmemden sonra Asuman Hair de saç ektirmeye karar verdim bu süreçte ( 5 yıl ) yaşadığım medikal tedavi tecrübelerimide ayrı bir başlıkta forumda paylaşacağım. (PRP - Mezoterapi - Minoxidil - Finasteride) Çok faydalandık forumdan bu paylaşımları kendime bir borç bilirim.
Öncelikle ekip çok ilgili ve yaptıkları işlemleri tek tek anlatmıyacağım arkadaşlar zaten bir çok konuda paylaşılmış. Başta Asuman ve Melike Hanıma ve Atakan Beye özellikle ilgilerinden ve sabırlarından dolayı çok çok teşekkür ederim.
Süreçle ilgili sorusu olan arkadaşlar yazsınlar cevaplamaya çalışacağım.
Yaklaşık 1 yıldır finasteride ve xpecia kullanmaktayım başta yan etki görsemde bu yan etkileri artık görmemekteyim bu süreçleri söylediğim gibi diger başlıkta uzun uzun resimlerlede anlatacağım arkadaşlar.
Ekim Öncesi Kullandıklarım:
Finasteride,
Xpecia,
Prozinc Plus Şampuan,
Konazol/Ketoral Şampuan.
Ekim Öncesi Fotoğraflar merkezden henüz gelmedi geldiginde ekleyeceğim ancak hemen öncesinde kendi çektigim forografları: