Gönderen Konu: Arkadaslar daimond hair kullanan varmı? ? Çok olumlu şeyler duydum acil yardım l  (Okunma sayısı 2834 defa)

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Uzak durun hocam antiandrojen icerikli degilse

dirilis67

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İçeriğini aciklarmisin acaba nedir o

dirilis67

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İçeriği bu hocam

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
cevap verecek yok mu

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Isirgan otu yağı vb urunler saca faydalidir ancak bu fayda dokulmeyi biraz frenler ve bebeksi tuyler oluşumuna yardim eder o kadar. Kafadan sac fiskirtmaz hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu gibi ürünlerin saça bir fayda sağlayacagını düşünmediğim için çok fazla yoruma girmiycem saç kaybınedeni dht kaynaklıdır bunu baskılamadığın sürece fayda sağlamaz.
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
boşkoy bu ürünü
saçları ekmeydi dersin

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
anladigim kadariyla kullanan yok. Yorumlariniz icin tesekkur ederim. kullanip fayda goren veya zararini goren olsaydi keske

perseus

• Ziyaretçi
yağlardan fayda gelmez hocam.bunun yerine saw palmetto kullan sabah akşam daha çok fayda görürsün,

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yağlardan fayda gelmez hocam.bunun yerine saw palmetto kullan sabah akşam daha çok fayda görürsün,
Saw palmetto da faydali degil maalesef.

perseus

• Ziyaretçi
Saw palmetto da faydali degil maalesef.
bu yağlara göre daha faydalıdır demek istedim.yağ işi tam sahtekarlık başka bir şey değil,xpecia kullan saw palmetto ,vitamin kombosu kullan inan daha çok fayda sağlar.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Arkadaşlar daimond hair saç serum ve şampuanı hakkında çok olumlu şeyler duydum aranızda kullanan var mı?  Yardimcı olursanız çok sevinirim

Rogain , Minoksidil ,minoxil forte kullanabilirsin ama geçici çözümler kullandığın süre boyunca soruna çare olurlar bıraktığında yanlarında arkadaşlarınıda götürebilirler . :)

diriliş67

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet bende cok faydalonolacagini dusunmuyordum daymondhairin fakt intaframda o kadr yorumla yapiliyoe ki kullanici yorumu hepsi. olumlu fotgraflar atiyorlar

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet bende cok faydalonolacagini dusunmuyordum daymondhairin fakt intaframda o kadr yorumla yapiliyoe ki kullanici yorumu hepsi. olumlu fotgraflar atiyorlar

Benim işim sosyal medya ile doğrudan bağlantılı (instagram,facebook, twitter)

O gördüğün yorumlarım hepsi sahte olabilir. Bot satın alıp yorum yazdırmak çok kolay.

Facebook Twitter Instagram