Bu forumu keşfetmem saç ektirme kararı vermemde çok etkili oldu öncelikle emeği geçen site yöneticilerine teşekkürler 1 yıldır anonim olarak düzenli bir şekilde konuları inceliyordum gerçekten doğru karar verebilmem adına uzun mesai harcadım diyebilirim
işin sonunda kararım başarılı sonuçlarıyla Medeks saç ekim merkezinden oldu ve Gökhan bey ile iletişime geçtim ( kendisine çok ama çok teşekkür ederim gerçekten başından sonuna kadar çok ilgiliydi ) nasıl bir planlama yapılacak , nasıl çalıştıklarını genel süreci anlattı hem fikir kaldık randevumu 7 Mart tarihine oluşturduk operasyondan 1 gün önce Trabzon'dan İstanbul'a geldim operasyon günü sabah saat 08:30'da klinikteydim Gökhan bey planlamamı yaptı işlem yaklaşık 7-8 saat sürdü 4000 greft ekildi açık alana göre iyi bir sayı olduğunu düşünüyorum resimleri zaten yükledim işlem öncesi ve sonrası mevcut sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum .
takviye olarak xpecia vitamin kullanmayı düşünüyorum şimdilik , süreci güncel tutacağım düzenli olarak resim yükleyeceğim teşekkürler ..