merhaba arkadaşlar, 05/07/2023 tarihinde 4500 greftlik bir saç ekimi yaptırdım, yaptırdığımda 23 yaşındaydım şu an 24 yaşındayım öncesi, planlama ve sonrası resimlerini ekleyeceğim. Benim sorunum şu saç ekimimin sonucundan hiç memnun değilim yaklaşık 8,5 ay oldu ekim sırasında ekimden sonra vs. hiçbir sorun yaşamadım, doktorum da gayet ilgiliydi ancak saçlarım yaklaşık 4. aydan sonra çıkmaya başladıktan sonra sorunlar baş göstermeye başladı bazı bölgelerde çıkan saçlar olduğu gibi kaldı ne uzadı ne döküldü ve düzgün çıkan yerlerde de yoğunluk bana çok az geliyor. Tepe bölgeminde ekimden sonra iyice seyrekleştiğini düşünüyorum doktorumla her konuşmamda biraz daha bekleyelim deyip prp hediye ediyor bu süreçte bana fazladan 3 tane prp hediye ettiler. Bu sürece başlarken bu forumdan haberdar değildim bu da en üzüldüğüm şey, ekim yeri ararken her gittiğim yer ekime uygunsunuz, güzel bir ekim olur deyip durdu tabii ki onların ticari açıdan böyle davrandıklarının farkındaydım ancak işin inceliklerinden haberdar olmadığım ve saç açıklığımın o anlık az olmasıyla en azından beni 30 yaşıma kadar iyi götüreceğini düşünmüştüm. Neyse sonuç olarak şu an ne yapacağımı bilmiyorum
2. bir ekim yaptırmak şu yaşımda ve hala tepe bölgemde belirli derece de saç varken bana mantıklı gelmiyor. Bunun dışında diğer yöntemlere de baktım simülasyon yaptıranların genel olarak memnun olmadıklarını gördüm ve kafada 4 5 yıl durması da sonuç kötü olursa çekilmez bir hal olur. İlerleyen zamanlarda kafamı kazıtmayı düşündün ancak bu sefer de donör bölgenin ve ekim yapılan alandaki punch izlerinin belli olacağı ve kötü duracağı aklıma geldi (ekim yaptırmadan önce kafamı rahatça kazıtabilirdim artık o şansım da yok gibi resmen geriye gittik) acaba saçımı kazıtsam nasıl durur punch izleri falan çok kötü görüntü oluşturur mu bilen cevaplayabilirse sevinirim. Son olarak protez saça baktım masraflı bir süreç ama sanırım son şansım protez saç. Bu noktada da çok farklı yorumlar var hiç kullanamayanlar, saç 3 5 ayda kullanım ömrünü tamamlayanlar veya uzun yıllardır kullananlar da var. Cidden şu noktada kafam çok karışık ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, mental olarak çok düştüm, dışarı çıkarken şapkasız çıkmıyorum. ekim merkezim 1 yıla kadar bekleyelim 9 10 ayda sonuç verenler oluyor vesaire diyor da benim pek bu saçtan umudum kalmadı. en azından saçımı kazıyabiliyor olsam durumu kabul edip vurucam 0'a ama onu dahi yapamıyorum.
Forumdaki bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim kafamda bir sürü soru işareti var en azından bunları cevaplamak ve önümü görebilmek bile bana çok yardımcı olur şimdiden teşekkürler