Arkadaşlar merhaba, aranıza üye olarak yeni katıldım ama bir süredir forumda incelemeler yapıyorum. Benim yaşım 33 ve genetik dökülmesi devam eden bir sürecim var. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere açılmalarım artıyor ve saç tellerim yine genetik olarak ince yapıdalar. 2 yer ile görüşmem oldu ancak görüşmelerim iyi geçse de kendimi ikna edemedim. Aklıma takılan bir çok soru mevcut. Evet bazılarına bir çok kez cevap vermişsiniz ama her saç ve dökülme tipi farklı yorumlanabileceğinden yardımlarınızı ve önerilerinizi almak istedim.
Kafamdaki ilk soru işareti bu dökülmeler devam ederken saç ekimi benim için erken mi ? Yoksa biraz daha ilerledikçe açık alanı kapatmak daha da zorlaşacağı için (süreç ve 2. ekim olasılığı gibi) şimdi mi yaptırmak daha mantıklı? Eğer ekimi ertelersem güçlendirici için tavsiye edilen ilaçlara açıkçası sıcak bakmıyorum.
Eğer ekime karar verirsem var olan saçlarımın zarar görmesinden korkuyorum yani buna pek yanıt bulamadım. Ekimde sırasında olan köklerin etrafına mı ekim yapılıyor ? Yoksa onlar gözetilmeden rastgele mi ekim yapılıyor ?
Ekim sonrası her şeyin sağlıklı gittiğini düşündüğümüzde 1-2 sene sonra şu an mevcut olan saçlarım dökülmeye başlarsa ki öyle gözüküyor garip bir durum ortaya çıkar mı yani saçım öyle bir duruma müsait mi ?
Önerileriniz ve yorumlarınız çok değerli şimdiden herkese teşekkür ederim.