Selamlar herkese,
Saç ekimimin 9.gününe yıkamanın da 6.gününe gelmiş bulunmaktayım. Son durumumu paylaşmak istedim. Bu süreçte kafamı öncelikli olarak hiçbir yere çarpmamaya çalıştım. Alkol vs zaten yok tüm yasaklara uydum. Sadece iyi bir sigara içici olarak 1 haftalık süreçte ameliyat günü hiç içmedim ondan sonra 5 6 dal maks içtim günde. Verdikleri yastıkla 1 hafta yatmam istenmişti ama ben gene de 10 güne tamamlamaya çalışıyorum her ne kadar yatması çok zor olsa da. Yıkamanın 15.gününde ekimin 18.gününde kabuk dökeceklerini söylediler zaman biraz bana geç geldi ama gene de uyacağız tabi ki. Onun dışında verilen haplar bitti dışarı çıktığımda da güneşten korumam için geniş bir şapka verdiler onu kullanmamaı istediler. Bir de ilk 4 gün ödemle cebelleştim biraz yüzüme kadar indi ama şuan Allah’a şükür iyiyim. Son durumuma baktığım zaman açıkçası dönor bölgemde toparlanma görüyorum kanlanmalar bitmiş neredeyse. Kabuklarımda hala net bir dökülme göremedim çatlaklar var ama normalmiş oluşması. Birde her ne kadar saç çizgimden memnun olsam da biraz fazla mı önde yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla