Saç Ekimi Sonuçları
yeni başladığın için çok umutlusun ama dünyan başına yıkılacak profesör bari dut la beraber bi losyon yapta daha uzun ve etkili olsun sanki minoxun mücidi nasıl savunuyor sende bu kafa varken hiç bi şey kurtarmaz seni
beyinsiz adam sadece minox mu kullanıyor
hemen cahil arkadaş zır cahil arkadaş sana 10 15 yıl minox kullanan bir arkadaşın youtube hesabını atıcam far yemiş tavşana dönüceksin cehalet abidesisin izle adamın videolarınıda gör Adam kelmiş minoxla norwod 0 şuan linkini bırakıyorum mal gibi kalma ama haaa ! Kanalın linki: https://www.youtube.com/@SomebodyAlex
Olm bi resim at da görelim 5 yılda ne değişmiş ne edebiyat yapıyorsun sadece resim atacaksın
Sen kafana gelen Dht yi bloklamadığın sürece hiçbir bok olmaz bunuda söylüyorum.Kendim haftada 6 kere fin 1 kere dut alıyorum.Scalpta Dht baskılamak için ketekonazal ve günlük saw palmetto şampuan kullanıyorum.Sen beni sadece minox mu kullanıyor zannediyorsun.Ben o minoxu daha iyi emdirmek için tretin krem ve 1,5 mm dermarollerda kullanıyorum.Tabiki hızlıca dökülen saçları geri alıyorum bu işin bilimini biliceksin bilimini...
Al yeğenim forumda bir daha beni rahatsız etmessin umarım
Madem ilimini bilimini öğrenmişsin minoxdan da güzel sonuç aldığını söylüyorsun o zaman niye diğer konularda oral minoksil hapı sipariş edeceğim sonucu paylaşırım diye yazıp forumda geziniyorsun xDKendiyle bu kadar çelişen birisini görmedim
Meydan okuyonuz madem 2 ay sonra sizi burada görücem o zaman beyler.Zamanı gelecek bekleyin sadece vucudumu iyi biliyorum sadece bekleyin ...
Vücudunu bilmekle ne alakası var kullanmadığın bir tek at tezeği kalmış adam vücudumu tanıyorum diyor şaka mısın sen KOASDKAOSDKOnları kullanıp bir zahmet sonuç al zaten.