Saç Ekimi Sonuçları
Hocam güzel görünüyor, kararmalar başlamış. Hali hazırda uzayanlar haricinde yeni saç çıkışları görüyor musunuz? Ben de benzer durumdayım 108. Gün oldu. Mevcut olanlar kalınlaşıp uzuyor ama yeni saç çıkışı göremiyorum hala.
4. Ay için güzel sonuç hocam. 2-3 ay sonra yoğunlaşır kararır orası ve açık Alan kapanır:)
Kararmalar 15 günde bir tık artmış gibi hocam. 6. Ay sonuna kadar beklemeye devam? Hala diplerde çıkış gorebiliyor musunuz?
Ben de ayni durumdayim hocam. Senden 1 ay önde gidiyorum sadece Ama inanilmaz fark var su anda ekim öncesi hali ile. Tamamen sacsiz olan alanlar sac görunce insan bir garip oluyor haha. Su an daha cok erken, bazen surec 1 seneye kadar uzayabiliyor. En guzeli stres yapmadan beklemek. Sizin de sureciniz gayet guzel gidiyor. Bu surecte en buyuk yanlislik, kendi surecini baskalariyla karsilastirmak. Herkesin sureci farkli ilerliyor
Saç dökülme tipi ve kalınlığını kendime çok benzettim süreciniz güzel görünüyor ben daha yolun başımdayım 3 hafta oldu vitamin takviyesi kullanıyor Musunuz