Gönderen Konu: Vertex bölgesi tedavisi için yardım  (Okunma sayısı 913 defa)

Cemil Aydın

• Full Member
Vertex bölgesi tedavisi için yardım
« : 14 Mart 2024, 20:02:24 »
Arkadaşlar saç ekimi yaptım vertex  bölgesi kapanmadı 2 sene geçti aradan ikinci bir Ekim yaptırmak için biraz beklemek istiyorum acaba tepe bölgesine olmak şartıyla minox kullansam nasıl olur ve bu arada dutasteride başladım 1 hafta oldu .siz kıymetli arkadaşlarımın yorumlarına ihtiyacım var .tepe bölgesinde ki döngü olayından da korkuyorum ama başka şekilde kapanmıcak yoksa 

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Vertex bölgesi tedavisi için yardım
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2024, 20:41:19 »
Fotoğraf atarsan yorum yapabiliriz böyle niyet okumak olur
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2024, 20:56:08 »
Tepeden fotoğraf çekinmeyi hiç sevmiyorum psikolojimi bozuyor bu fotoğrafında arkadaş habersiz çekmiş elimde bu var

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2024, 21:02:35 »
Arkadaşım oyun oynamiyoruz burada biraz ciddi olun lütfen yardim istiyorsan o fotoğraflar çekmen gerekiyor
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2024, 21:08:55 »
Bilader belli olmuyor mu işte tepe bölgesi seyrek  hala neden uzatıyorsun

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2024, 21:11:27 »
Fotoğraf bir kere flu net bir yorum yapamayız kimse yapmaz
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2024, 16:21:00 »
Dutasteridden sıkıntı yaşamıyorsan iş görebilir dostum. Eğer bekleme sabrın var ise. Minoxile başmamdan önce dutas ne kadar iş görecek diye 3-5 ay bir dene istersen. Baktın umduğun sonuç çıkmıyor ilerleme olmazsa, minoxili denersin.

Tüm silahları tek seferde harcamamak gibi düşün.

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2024, 19:52:44 »
Sıkıntı yaşamıyorum dostum ama en azından bir ömür boyu tepe bölgesine kullanıp devam edebilirim çünkü bölgem çok büyük değil 1 fıs gün içinde yapsam birşey kaybetmem

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2024, 16:30:22 »
Sıkıntı yaşamıyorum dostum ama en azından bir ömür boyu tepe bölgesine kullanıp devam edebilirim çünkü bölgem çok büyük değil 1 fıs gün içinde yapsam birşey kaybetmem

Çıkışı hızlandırırsın bence de, eğer minoxil kullanırsan.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2024, 07:26:49 »
Eğer aklınızda 2. bir saç ekimi varsa ilerleyen zamanlarda bence minoksidile hiç bulaşmayın derim. Saçlarınızı korumak adına da takviye kullanmaya başlamışsınız. İncelen saçlarınızın kalınlaşması adına takviye kullandığınız sürece çok agresif dökülmeniz yoksa saç dökülmeniz muhtemelen yavaşlayabilir. Minoksidili sürekli kullanmanız gerekecek. Eğer siz kendi saçlarınızın seyrelmesine fotoğraflardan bile tahammül edemiyorsanız minoksidil psikolojinizi bozabilir (bazen ilerleyip, bazen gerilerse saçlarınız). Tabi karar sizin.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #10 : 23 Kasım 2024, 09:52:31 »
Eğer aklınızda 2. bir saç ekimi varsa ilerleyen zamanlarda bence minoksidile hiç bulaşmayın derim. Saçlarınızı korumak adına da takviye kullanmaya başlamışsınız. İncelen saçlarınızın kalınlaşması adına takviye kullandığınız sürece çok agresif dökülmeniz yoksa saç dökülmeniz muhtemelen yavaşlayabilir. Minoksidili sürekli kullanmanız gerekecek. Eğer siz kendi saçlarınızın seyrelmesine fotoğraflardan bile tahammül edemiyorsanız minoksidil psikolojinizi bozabilir (bazen ilerleyip, bazen gerilerse saçlarınız). Tabi karar sizin.
özelden yazmıştım bakabilirmisn

Facebook Twitter Instagram