Öncelikle herkese merhaba. Forumu yakın zamanda keşfettim ve bugün üye olmaya karar verdim. Birçok üyenin çeşitli konularını inceledim ve daha önce de araştırmış olduğum finasterid, dutasterid ve minoxidil gibi etkenlerin konularda defalarca yer aldığını gördüm. Bu konu hakkında araştırma yaptım elbette fakat henüz bir sonuca varamadım. Kendimle alakalı bir sonuca varamadım. Sizlerin de bu forumda birçok şeyi tecrübe ettiğinizi farkettim ve değerli yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Ben bu saçı nasıl kurtarabilirim?
Eklerde sizlere henüz daha yeni çekmiş olduğum fotoğrafları paylaşıyorum. Üst kısımda açılmalar bir hayli fazla. Yan taraflar ve ense kısmı gayet iyi durumda gözüküyor.
Değerli yorumlarınızdan önce kendimle alakalı bahsetmem gerekirse 27 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıldır saçımın ilgili kısımlarında kademeli olarak saç dökülmesi yaşadım ve şu an bu durumdan oldukça rahatsızım. Sizlerin bu konuyla alakalı yorumu nedir? Değerli tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.