Gönderen Konu: "Hair World Turkey" - 9/12/17 - 3.5K Kök 1.ay  (Okunma sayısı 8490 defa)

PagaroN

• Hero Member
Ynt: "Hair World Turkey" - 9/12/17 - 3.5K Kök 1.ay
« Yanıtla #15 : 03 Mayıs 2018, 21:26:30 »
Selam. Forumun rüzgarını kapılınca, kendi açtığımız konuyu da unutmuşuz...
durum şu an göründüğü üzere berbat. Fotolar 138 / 138 / 145. günlere ait...
Neyse canımız sağ olsun. Denedik olmadı deriz en azından :)
Merhaba
145. güne göre evet biraz sıkıntı var gibi. Saç telleriniz gördüğüm kadarı ile ince. Çıkmakta olan saçlarınız çok cılız geliyor gibi tüy biçiminde bu da şunun habercisi saç deriniz hala ekilen bölgeyi yeterince besleyemiyor.
Bence süreciniz geç ilerleyecek.
Bu arada donör bölgenizin bi kısmını görebiliyoruz. Toparlamış diyemeyeceğim saçınız uzun olduğundan veya fotodaki açıdan dolayı.
Donör bölge fotosu yüklerseniz onuda incelemek isteriz.

Takviye olarak ne alıyorsunuz?

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2018, 12:20:46 »
Selam. Forumun rüzgarını kapılınca, kendi açtığımız konuyu da unutmuşuz...
durum şu an göründüğü üzere berbat. Fotolar 138 / 138 / 145. günlere ait...
Neyse canımız sağ olsun. Denedik olmadı deriz en azından :)
Merhaba
145. güne göre evet biraz sıkıntı var gibi. Saç telleriniz gördüğüm kadarı ile ince. Çıkmakta olan saçlarınız çok cılız geliyor gibi tüy biçiminde bu da şunun habercisi saç deriniz hala ekilen bölgeyi yeterince besleyemiyor.
Bence süreciniz geç ilerleyecek.
Bu arada donör bölgenizin bi kısmını görebiliyoruz. Toparlamış diyemeyeceğim saçınız uzun olduğundan veya fotodaki açıdan dolayı.
Donör bölge fotosu yüklerseniz onuda incelemek isteriz.

Takviye olarak ne alıyorsunuz?

Slm
Donor % 80/90 oranında iyileşti diyebilirim 4 numara gibi kestirince hafif belli oluyor. Donörden beklentim büyük oranda gerçekleşti diyebilirim...
Takviye solgar 5 mg kullanıyorum. Klinikle yoğunluktan dolayı henüz görüşemedim. bugün yarın gideceğim...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Mayıs 2018, 12:43:33 »
güzel toparlamış donör bölgen evet
Global Moderator

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2018, 21:06:32 »
Merhaba
Donör bölgeniz gayet iyi toparlamıs bir sıkıntı yok.
Klinik ile görüşmeye gideceğim dediniz görüştünüz mü?
Solgar 5mg donör bölgenizi toparlamada rol oynamış fakat ekim bölgeniz daha önce dediğim gibi çıkışları geç ve cansız. Biotin takviyesi bundan sonra sanırım bir işe yaramayacak.

Biradam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2018, 21:28:52 »
Geçmiş olsun kardeşim senin adına gerçekten üzüldüm.umarım çıkar saçların diyeceğim ama ekim öncesi ile nerdeyse aynı sanki bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor.bence moralini bozmadan zamanı gelince ikinci bir ekim düşünmelisin.ilk ekimi başarısız olupta ikinci ekimi çok çok güzel olan arkadaşkar var forumda.en güzel örneklerinden birisi hintel.
Senin ekimini ekim yaptığın yerin başarısızlığı bu hale getirmiş .kesinlikle senden yada saç yapından kaynaklı bir durum değildir .aksine çok güzel netice alabileceğin bir açıklığın varmış.bence ekim yaptırdığın yere  bunun hesabını sormalısın ve en kötü verdiğin parayı geri almalısın ,yanlarına kar kalmadın.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Mayıs 2018, 22:01:50 »
Bu hale nasil getirebiliyolar cidden cok merak ediyorum gecmis olsun cok uzuldum bencede bunun hesabinj ekim merkezinden fazlasiyla sormalisin tekrardan gecmis olsun ikinci bir ekimle duzelir potansiyelin var uzme kendini kardesim

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Mayıs 2018, 12:17:13 »
Merhaba
Donör bölgeniz gayet iyi toparlamıs bir sıkıntı yok.
Klinik ile görüşmeye gideceğim dediniz görüştünüz mü?
Solgar 5mg donör bölgenizi toparlamada rol oynamış fakat ekim bölgeniz daha önce dediğim gibi çıkışları geç ve cansız. Biotin takviyesi bundan sonra sanırım bir işe yaramayacak.

slm, klinikle görüştüm. Onlarda şu zmana göre olması gerekenin gerisinde olduğunu söylediler. Takviye ve serumla beraber prp yapalım aydan aya kontrol yapalım elimizden geldiğince durumu toparlayalım falan dedik.iyi dedim. boşa kürek çekiyoz gibime geliyo ama ne derse yapalım bakalım 3/5 ay sonra resim ortaya çıkar..

Bu hale nasil getirebiliyolar cidden cok merak ediyorum gecmis olsun cok uzuldum bencede bunun hesabinj ekim merkezinden fazlasiyla sormalisin tekrardan gecmis olsun ikinci bir ekimle duzelir potansiyelin var uzme kendini kardesim

Geçmiş olsun kardeşim senin adına gerçekten üzüldüm.umarım çıkar saçların diyeceğim ama ekim öncesi ile nerdeyse aynı sanki bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor.bence moralini bozmadan zamanı gelince ikinci bir ekim düşünmelisin.ilk ekimi başarısız olupta ikinci ekimi çok çok güzel olan arkadaşkar var forumda.en güzel örneklerinden birisi hintel.
Senin ekimini ekim yaptığın yerin başarısızlığı bu hale getirmiş .kesinlikle senden yada saç yapından kaynaklı bir durum değildir .aksine çok güzel netice alabileceğin bir açıklığın varmış.bence ekim yaptırdığın yere  bunun hesabını sormalısın ve en kötü verdiğin parayı geri almalısın ,yanlarına kar kalmadın.

Kıymetli dostlarım Allah razı olsun valla. Ne kadar içten yazmışsınız. Benden fazla üzülmüşsünüz nerdeyse :)
Ben bu kadar takmıyorum. 10 senedir kelim zaten. Değişen bişey olmadı hayat devam ediyor. Giden bi kaç bin TL olsun. Keyfimiz bozulmasın :)

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Mayıs 2018, 12:23:29 »
Bence daha erken üzülmek için
180. gün'e daha zaman var. 170'den sonra atak geldi gibi bir hikayen olabilir. Saç ekimi konusundaki genel sürelerin gerisinde de olsan belki de bir istisna olacaksın.
Moralini yüksek tut o yüzden...

slife18

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Mayıs 2018, 09:08:23 »
Ekiminizi yapan doktorun-kişinin adı neydi aklınızda kaldı mı acaba

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Mayıs 2018, 11:13:03 »
Ekiminizi yapan doktorun-kişinin adı neydi aklınızda kaldı mı acaba

1. sayfada yazdım gerekli bilgileri...

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2018, 10:57:31 »
Forum ahalisine selam olsun tekrar.
Kendi konumda yeni bi güncelleme yapayım. Belki takip eden vardır.
6 Ayı geride bıraktık.
Sık paylaşımda bulunmamam herhangi bir gelişme olmadığındandır, yanlış  anlaşılmasın.
Hiç bişeyden kaçtığım, saklandığım yoktur. Konu açtıysak sonunu getirelim, adettir :)
Göründüğü üzere başarısız bir sonuca emin adımlarla ilerlemekteyim!
Son paylaşımımdan bu yana gelişim var mı? Evet var. % 5 kadar belki % 7/8... Yani doğru yöndeyim ama volume yetersiz :)
Bundan sonra son olarak bir de 10. veya 12.  ayda paylaşım yaparak defteri kapatmayı düşünüyorum.
Ama forumda "nacizane" elde ettiğim tecrübe ve bilgilerimle aktifliğimi koruyup burdaki arkadaşlara yardımcı olacağımı belirtmek isterim.
Herkese sağlıklı mutlu günler...

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #26 : 23 Haziran 2018, 12:10:11 »
gecmis olsun kardes .
2ci bir ekimi düsünüyormusun acaba ?

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2018, 13:46:34 »
gecmis olsun kardes .
2ci bir ekimi düsünüyormusun acaba ?

Saol...
Kararsızım şimdilik 1 sene sonunda net karar veririm.
Ama 2. yaptırmaya daha yatkınım.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 23 Haziran 2018, 14:38:41 »
Forum ahalisine selam olsun tekrar.
Kendi konumda yeni bi güncelleme yapayım. Belki takip eden vardır.
6 Ayı geride bıraktık.
Sık paylaşımda bulunmamam herhangi bir gelişme olmadığındandır, yanlış  anlaşılmasın.
Hiç bişeyden kaçtığım, saklandığım yoktur. Konu açtıysak sonunu getirelim, adettir :)
Göründüğü üzere başarısız bir sonuca emin adımlarla ilerlemekteyim!
Son paylaşımımdan bu yana gelişim var mı? Evet var. % 5 kadar belki % 7/8... Yani doğru yöndeyim ama volume yetersiz :)
Bundan sonra son olarak bir de 10. veya 12.  ayda paylaşım yaparak defteri kapatmayı düşünüyorum.
Ama forumda "nacizane" elde ettiğim tecrübe ve bilgilerimle aktifliğimi koruyup burdaki arkadaşlara yardımcı olacağımı belirtmek isterim.
Herkese sağlıklı mutlu günler...
umarım şaşırtıcı bir sonuc yaşarsın dostum. Olmasada canını sıkma ikinci bir ekim yaparsın
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Haziran 2018, 09:02:09 »
umarım şaşırtıcı bir sonuc yaşarsın dostum. Olmasada canını sıkma ikinci bir ekim yaparsın

saol dostum. Ama mucizeden de öte bişey olur o dediğin.
ekim merkezi de söyledi başarısız olduğunu.
Sağlık olsun.

Facebook Twitter Instagram