12-13 Şubat Dr Bekir Bek saç ekimi sonucum
Merhabalar dostlar
Foruma Vefa borcunu ödeme vakti geldi. Yaklaşık 3-4 yıldır saç ekimi yaptırmayı planlıyordum fakat gerek tecrübe için gerekse iş nedeniyle ertelemek zorunda kalıyordum , Forumun katkılarınıda söylemeden geçemeyeceğim başta hintell olmak üzere yorum yazan, konu açan , insanların faydalanması için çaba gösteren bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilirim ,araştırmalarım sonucu bir kaç merkezle görüştükten sonra Bekir hocada karar kıldım , nedenlerim arasında yaşadığım yerin Ankara'ya yakın olması ve Bekir Bey'in operasyonları karar vermemde büyük etken oldu.
Ekim gününe geçebiliriz. 2 güne yayılarak 4 seansta ekim gerçekleşiyor , sabah 8.30 da başlıyor 800-1000 arası kök alındıktan sonra açık alana Ekim yapılıyor, aralar ve öğle yemeğinden sonra aynı şekilde öğleden sonrada kök alımı ve Ekim gerçekleştikten sonra gerekli ilaçlar verilerek baş kısmını sarıyorlar ertesi gün içinde aynı şeyler tekrarlanıp Ekim bitiyor. Ekim yapılırken çok titiz davranılıyor , Bekir hoca operasyonun bütün bölümlerini kendi ilgileniyor, hemşireler her konuda titiz ve içten davranıyorlar. Ekim bittikten sonraki gün ise sarılan kısım açılıyor , yapılması gerekenleri bir bir kağıda yazıyor, losyon sprey ve buz verilerek sürecin nasıl gerçekleştiği ,fotoğraflar alınması gereken vitaminler ve ilaçlar hakkında bilgilendirme yapılarak Ekim süreci bitmiş oluyor.