Gönderen Konu: Donör bölgem saç ekimini kaldırabilirmi?  (Okunma sayısı 2869 defa)

Kafabozuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölgem saç ekimini kaldırabilirmi?
« : 05 Ocak 2018, 12:26:20 »
23 yaşındayım genetik saç dökülmesi problemi yaşıyorum.Saç ekimi hakkında sitenizden bilgi sahibi olmaya çalısıyorum. Donör bölgemin ekime uygun olup olmadıgını  fotoğraflardan göründüğü kadarıyla sizce ortalama kaç greft alınabileceğini öğrenmek istiyorum en azından tecrübelerinize dayanarak bana düşüncelerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. Fotoğrafları ışığın altında çektim eğer yanlış olmuşşa farklı açılarda ve ışıklarda da çeker atarım .

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör bölgem saç ekimini kaldırabilirmi?
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2018, 12:44:04 »
Merhaba donör bölge gayet kaliteli gözüküyor kaç greft sorusuna gelince ekim istediğin bölgeyi görmek lazım . Daha doğrusu bir doktorun görmesi lazım burada tahmini greft söyleyebiliriz.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2018, 14:06:29 »
Benım tahmınım 10 bin greft alınabılır kapasite var tabı doğru tercihler ile doğru doktor seçimi ile yanlış seçimle 2 bin greft bıle cıkmaz bunuda belirteyım . Zaten yandan cekılmıs resmıne bakınca açıklıgın varsada çok az
Global Moderator

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ocak 2018, 14:45:55 »
Başlığı gorunce nw7 bi kafa bekliyodum. Hocam bu donorden 3 kisiye sac cikar. Ama aman diyim iyi arastir. Yazik olmasin donore

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ocak 2018, 17:03:52 »
4 kişilik çekirdek aileye yetecek miktarda saç çıkar bu donorden.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2018, 17:50:20 »
10 numara donorun var istediğin kadar ektir yeterki doğru yer  eksinm donoru kasaplara teslim etme
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2018, 19:53:14 »
Merhaba donör bölge gayet kaliteli gözüküyor kaç greft sorusuna gelince ekim istediğin bölgeyi görmek lazım . Daha doğrusu bir doktorun görmesi lazım burada tahmini greft söyleyebiliriz.
sakıncalı profıl resimleri :)
Global Moderator

Kafabozuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2018, 20:37:54 »
Ön saç çizgim bozuldu ve artık kesinlikle şekil almıyor surat şeklim de müsait olmadığı için beni uğraştırıyor ve moralimi bozuyor . Babam amcalarım  ve dedem nw7 .şimdilik arka taraflarda açıklık belli olmasada  saçlarım agresif bir şekilde dökülüyor. 1 aydır proscar kullanıyorum ve uzun zamandır solgar Biotin kullanıyorum.Teşekkür ederim yorumlarınız için donör bölgenin ne kadar önemli olduğunun  farkındayım. Siteden takip ettiğim ekimler ve yorumlar ile aklıma yatan ekim merkezleri ile fırsat buldukça görüşeceğim.    Bu arada  henüz 1ay oldu başlayalı ama proscardan sonra saçlarımdaki kayıplar  biraz fazlalaştı gibi .iyi akşamlar
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2018, 20:49:43 Gönderen: Kafabozuk »

Kafabozuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2018, 12:02:25 »
Ön bölge bu şekilde her geçen gün açılma daha fazla artıyor. şu anki dökülme hızıyla giderse 1 seneyi bulmayacak ön bölgenin tamamen yok olması.  Sizce su an on bölgedeki saçların arasına girmek değilde tamamen yok sayılıp 1 seans ekim yapılması mantıklı olurmu .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2018, 12:05:25 »
bu ekim tam muattalip kesere hitap eder
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2018, 12:08:41 »
60 cm2 bir alan var 2800 greft belki biraz daha düşük bir sayı ile bu işi tarihe gömer hayatına devam edersin kafana takma halledilmicek biley degil.
Global Moderator

dr.ferhadyildiz

• Jr. Member
  • **
  • Saç olur, sağlık olsun...
    • Dr. Ferhad YILDIZ
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2018, 00:49:08 »
Merhabalar;

Dönor bölgenizin kalitesi, dökülen alanın az olması sebebi ile operasyonunuz kolay gibi görünse de pek kolay olmadığını yazmakta fayda var. Ön saç çizgisinin yeniden oluşturulması en hassas operasyonlardan biridir. Sebebi ise hastalar ön çizgilerini her zaman ekim olmayan bir arka bölümle kıyas ederler. Bu nedenden dolayı ön çizgiye dolaşımın besleyebileceği şekilde çok sıkı bir ekim yapılmalıdır. Ekim dolaşımın besleyeceğinden fazla olursa kayıp oranı artar, az olur ise ön kısım çok seyrek gözükecektir.
Yazmış olduğum yorumlarda / yanıtlarda kişisel görüşlerimi, tecrübelerimi belirtmekteyim. Bilgiler tavsiye niteliği taşımaz. Sağlık ile ilgili her durum branş uzman hekim danışmanlığı gerektirir.

Kafabozuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Temmuz 2020, 19:16:12 »
2.5 yıl sonra donör ve ön bölge

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #13 : 22 Temmuz 2020, 19:31:36 »
Hocam sizin mevcut saçlarınız 30'a kadar götürür gibi geldi bana. Tepeden dökelecek gibi görünüyor. Medikal tedaviyle 30 yaşını görürsünüz bence. Sonrasında da ekim yaptırabilirsiniz.

Kafabozuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Temmuz 2020, 20:01:55 »
Şu anki saçlarım çok ince şekil falan almıyor         Donör bölgemde öndeki saçlarım gibi inceldi  yoksa ekim yaptırmak istiyorum ama donörüme güvenemiyorum bir fikri olan varsa faydalanabilirim finasterid kullandım ama bende etkili olmadı

Facebook Twitter Instagram