Öncelikle hepinize merhabalar diyerek konuma başlamak istiyorum. Yaklaşık 3-4 yıldır saç ekimi konusunda istekli , kararsız ve korkulu yaklaşıyordum. Her seferinde ettirmeyi düşünüp direk vazgeçiyordum. Bir gece tesadüfen bu forumu buldum ve ekilen saçları ve sonuçları gördükten sonra sabah saç ektirmeye net karar verdim. Hiçbir klinikle görüşmem olmadı, bu işi bana göre en iyisi olan Serkan aygından başkasına ektirmeyi doğru bulmadım. WhatsApp üzerinden Olcayto bey ile iletişime geçtim ve fotoğraflarımı yolladım. Serkan hocanın yoğunluğu çok fazla olduğu için yaklaşık 8 gün sonra dönüş oldu. 4500 greftle bu işi çözeriz demiş Serkan hoca. Direk Ekim için randevu oluşturdum ve 26 Şubat öğlen 12.30 da Ekim öncesi görüşmeye gittim. Serkan hoca saçı inceledi, net bir kafa dedi. Dökülen bölge net, donör net. 4600 ile biz bu işi tekte çözeriz dedi, ilerleyen dönemde kontrole geldiğinde memnun olmazsam araya biraz revize ederiz tekte halletmiş oluruz. Sende bende memnun kalırız dedi. Özellikle kendisinin de memnun kalma şartını belirtmesi , ne kadar doğru adreste olduğumu tekrar gösterdi. Saat 3 e doğru Cüneyt bey koordinesinde elif hanım önderliğinde Ekim alanına gittik. Bir tane zanax verildi, anestezi anında anestezi doktorumuz yanımdaydı, damar yolu açıldıktan sonra sedasyon işlemi yapıldı. Sedasyondan sonra alım yapılmaya başlandı. Öncelikle hiç ağrı sızı hissetmedim. Çok nadir ağrım oldu, onda da Hemen lokal yapıldı. Çok rahat ve sorunsuz geçti benim açımdan. Asla öyle korktuğum gibi olmadı, sadece süreç çok uzun olduğu için sıkılmam biraz fazla oldu. Ekipte elif hanım, sıla hanım ve nursema hanımın isimlerini duydum, ismini tam duyamadıığım 2 hanımefendi daha vardı, toplam 5 kişiydiler. Dönor alımı bittikten sonra mola verildi. Bir tane sandviç ve meyve suyu ikram edildi. Sonra ekime geçildi. Bu süre zarfında gözlerim kapalı olduğu için tam hatırlayamıyorum fakat Cüneyt hoca sürekli yanıma gelip durumumu sordu, herşeyin yolunda olup olmadığını sordu . Cüneyt hoca dışında başka birisi dr sürekli gelip durumumu sordu fakat gözlerim kapalı olduğu için gelen kişiyi hatırlayamadım , eğer okuyorlarsa kusura bakmasınlar . Tüm ekip inanılmaz ilgili ve bilgiliydi. Muhabbet esnasında ne zamandır bu işte olduklarını sordum ( sadece merakımdan) , en yenimiz 6 yıldır bu işteyiz dediler yani oldukça tecrübeli bir ekibe emanet ediliyoruz. Ekim saat 23.00 a doğru bitti, üzerimi değiştirip yemek yemeğe indik, yemeği yerken başka bir arkadaş süreç sonrası kullanmam için ilaçlar, krem şampuan, şapka ve boyun yastığı içeren bir poşet verdiler . 27 şubat sabah 10.30 civarı pansumana gittim, pansuman sonrası lazere girdim ve işlemim bitti. Serkan hocanın önerdiği Ekim sonrası iyileşme paketi olarak belirtilen 3 aylık bir paket aldım. İçerisinde şampuan, sprey ve tablet hap bulunuyor. Elimden bir ay sonra başlayacağım bu sete. Bu bittikten sonra da yine Serkan hocanın diğer setini de alacağım muhtemelen . Ekim öncesi hiçbir takviye tablet şampuan vs kullanmadım. Bundan 6-7 yıl önce Vichy dercos, ducray anaphase ve la roche posey di kerium şampuanlarını kullandım fakat dökülmeye çaresini görmeyince bırakmıştım. İyice dökülsün nasip olursa ektiririm demiştim. Çok şükür ektirdim. Hepinizin yorumlarınızı bekliyorum dört gözle. Hiçbir ağrım sızım olmadı, ne Ekim anında ne elimden sonra ne de şimdi. Sadece ödem var bu da çok normal