Saç Ekimi Sonuçları
Aşırı terlememek şartıyla 1 ay sonra hafiften başlanabilir
Hocam terlemeyle mi ilgili yoksa kılcal damarlara yapılan basınçla mı ilgili. Ben çalışırken fazla terleyen bir insan değilim ama kendime göre yüksek kilolarda deadlift, leg press yaparken ayağımda kapalı yaralar varsa açılıp kanamaya başlıyor
ilk 1 ay yapmasan iyi olur ,sebebide kafaya giden kan akışını azaltması .çünkü pump esnasında kaslara daha çok kan hücum ediyor ama çokta abartılacak bir mevzu değil özellikle ilk bir ay çok zorlamazsan sorun olmaz.
1 ay oldu artık başlamayı düşünüyorum. aslında 3 ay yapmayacaktım ama acayip özledim sporuEdit: buarada kafaya giden kanın azalması 4-5 saniye oluyor. Hatta bu sürede bayılmalar yaşanabiliyor. Bunun bir etkisi olacağını sanmıyorum. Sonuçta greftler ekim sırasında 6-7 saat dışarda bekliyor
Ekimim üzerinden 1 ay geçti. Evde kondisyon bisikleti sürmeye başladım ve mekik şınav gibi şeylere başladım. Kafamda epey terleme oluyor. Dediğim gibi basit spor eylemleri yapmaktayım ağırlık vs çalışmıyorum. Bu şekilde devam etmeli miyim? Terleme sıkıntı olur mu?Not: şok dökülmem bitti artık elime hiç saç gelmiyor. Bunu da eklemek istedim süreçle ilgili terlemenin alakası olabilir diye.