Gönderen Konu: Estemylive-hasan akıl en trend ekim merkezi ne düşünüyorsunuz  (Okunma sayısı 7971 defa)

perseus

• Ziyaretçi
Ekimlere doktor eli değiyorsa buradan çıkan neden herkesin ön saç çizgisi aynı? Kişinin anatomisinegöre bir çizim gerekmez mi? Bu konu hakkında bilglendirirseniz sevinirim.  Benim şu an orayı düşünmeme nedenim bu konu ve çok greftl kullanmaları
katılıyorum u v başka model yok zaten temple köşe hiç yok arama.ama normal dr yada  plastik cerrah değil dizayn eden ön çizgiyi .o yüzden benim için çok anlamı yok ekimlerinin

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ektirmeden form ve ekim hakkında herkese Bilgi veren Perseus. Bilmediğin bir merkez hakkında niye bukadar gerçek olmayan bildiler veriyorsun anlamaya çalışıyorum. Ekim yaptır seni sıkı takip edeceğim.tabi gerçeksen

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar bize rapor edin şüphelendiğinizi  asimavi ip adresleri kontrol ediliyor öyle bir şey olursa müdahale edilir .. boşuna tartışmayın

Muallim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sakaklara ekim yapıyor mu acaba hisar

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doktor hassasiyetini anlarım haklı bir istek lakin insan istediği sonucu aldıktan sonra ne farkeder. Hele ki en azından bu forumda en ufak bir faciaları yok her giden memnun bir kişi hariç.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben tekrar yazıyorum şenol dışında iyi bir sonuçları şuan görmedim.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hisardan memnun olan uyerler kim olmayan kim?
şunuda ölçüm almayın ekimden 2 3 saat sonra gelip konu açıp memnunum diyen memnunmu sayılıcak durun bakalım şoka girsin onlar çıksın senesi dolsun.tamamlanmamış surece yorum hep yanlıştır.bazı ekimlerde şu vardır saç çıkar doğal gibi durur sonra kalınlaşır kazma gibi durur oda var.tam surec dolmadan yorum yanlış olur.yada çıkmadı derler sene dolar bakarlar gec çıkmış ama çıkmış.
saçları ekmeydi dersin

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Duman bey daha önce başka merkezde yaptırmış ve şuan ikinci ekimi hisarda yaptırdı ve takip ediyorum. Hisar hastanesinden memnuniyetini ve ilk ekime göre farkları kıyaslamış. Bir göz atarsanız daha objektif olur

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kiyasladigi farklar ekim sırasındaki ilgi alaka sonuç tamamlanmadan yorum yapmak yanlış olur

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben tekrar yazıyorum şenol dışında iyi bir sonuçları şuan görmedim.
Cemolokko Bir yılı geçti ve en efsane sonuçlardan bir.

Hamit bey okadar geniş bir alanı kapatıp joleyle bize nisbet yapıp ikinciyi yaptırdı:))
Eski konularda bir doktorun sonucu vardı yine çok iyi olmuş

Yani siz ne görmek istiyorsunuz o önemli nefear114 bey

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi asimavi hocam sana sormak istiyorum Hamit beyin ilk ekimi ve 2.ekimi öncesi saçlar kısa durumdayken ilk ekimde ekilen greftlere bak 2.ekim öncesi on çizginin oturmadigini ve ön çizgi arkası ekilen greftlerin çoğunun çıkmadığını görürsün.  Yani herkes degerlendirsin bana göre Şenol dışında başarılı bir ekimleri yok suan için devam eden süreçleri takipteyiz

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nofear114 hocam kazınmış saçla değerleme yapmak ne kadar doğru ve bu kadar büyük bir açıklıktan sonra gerçekten çok tatminkar değişim yaşadı hamitaköz

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha nasıl olsun değişim. 2.ekimden bir hafta önce hemde joleyle paylaşmış.hamit Aköz samimice her halinide paylaşmış. Bu konuyla ilgili bana özeldende yazmışsın. Size diyorumki buraya yazarken merkez önyargılarımızdan ziyade biz ektiren insanların psikolojisini düşünmeniz.
Bizim merkezlerle işimiz Yok anacımız biran önce saçlarımızın çıkması. Sen bana zaten 2 yıldır karar verememişsin ve düşündüğün hekimi bana belirtmişsin. İnşallah istediğin gibi olur nofear hocam

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayrıca şenoldan başka sonuç derken şöyle bir göz attım cemolokko zaten en süper sonuçlardan biri ve 1 yılı aşmış sonuç

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Swag hocan 6, ayında Şenol abi sanırım 1 yıl oldu diğer arkadaş forumun ilk üyelerinden 2 yılı geçmiş.diğerlerini bende yakından takipteyim

Facebook Twitter Instagram