Saç Ekimi Sonuçları
3500 az olmuş, net 4000 greft daha çıkar. Tabi donör yıpranmaması adına sakaldan da takviye yapılabilir ama donörden fazla sayı çıkmaz diye düşünme.
Şu an tam nedir bende cözmüş degilim ama ekilenler ile mevcut saclarımi ayırt edebiliyorum mevcut saclarımda kayip olmuştur ama aralarinda kendi saçlarımı görebiliyorum ekilenler ise 4000 greft ekim oldu ben size sorayım 4000 bin greft cikmişmidir veya 3500 cikmismidir?ben burda kimseye suç bulmuyorum şahin hoca yarı yolda bırakan biri değil ilk ekim başarı düşük olmuş olabilir dedigim gibi belki kendi bünyem ile alakalidir belki saclarım ile belki ekim ile hatalar olabilir ama telafisi var ikinci ekime artık.yaşım 30
Senin bu saça çikar 2200 denildiyse benim saclar 4000 bin cikar o zamn zorlansa birde senin dönör de cok kısa değil ayrıca ince telli benim saçlar ama gerçek ince saclar senin kardeşim bilmiyorum yanılıyomuyum ama senin bu saclara bakarak cok kalın benim saclar
Şimdi anladim evet iki seans ile güzel sonuc olur bencede.senin konunu görmemiştim simdi baktım ekim öncesi donor bölgen ile ekim sonrası donor de bir degisiklik göremedim gayet temiz almış şahin hoca insallah istedigin sonucu sende alırsın bakalım artik zaman ne gösterecek
Ekim sonrası donör bölgemi koymadım ki, nasıl gördün? Ama tabi cidden ben de her gün foto çekip kendim bakıyorum, ekim öncesiyle sonrası arasında fark göremiyorum. Şahin hoca bu alım işini çok temiz yapıyor.[/quote seninle anlaşamiyoruz galiba😂😂benim sayfadan attığın donor fotosunda hoca bu enseden 2200 greft cikardı demisin ilk ekim sonrası donor zannettim sonra ben foto ve yazına bakınca şu şekilde algıladım buraya attığın foto ekim den sonraki donor bölgen attığın link te senin konundaki fotograf ise ekim oncesi olarak anladım ama ikiside ekim öncesi fotoymuş şimdi anlayabildim doğrumuyum😀