Gönderen Konu: AKL klinik saç ekim sürecim başlıyor  (Okunma sayısı 275 defa)

Semih1347

• Yeni üye
  • *
AKL klinik saç ekim sürecim başlıyor
« : 16 Şubat 2024, 19:28:52 »
Herkese merhaba gerçekten bu saç ekimi çok iyi araştırmak gerekiyor uzun süre sonra akl klinikte karar kıldım akl klinik ilgili düsünceleriniz merak ediyorum forumda  bir tane kötü ekimini gördüm
beni korkuttu acıkcası
diger ekimleri cok güzel olmuş  1 mart 2024 te ekim olucak şimdiden fotograflarımı atyorum yorumlarınızı bekliyorum

Semih1347

• Yeni üye
  • *
Ynt: AKL klinik saç ekim sürecim başlıyor
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2024, 19:30:52 »
Tepe bölgem cok seyrek

Semih1347

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2024, 19:32:10 »
Buda üç yıl önceki halim böyle olma ihtimali olabilirmi sizce

Semih1347

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2024, 19:33:21 »
Buda donör bölgem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2024, 22:28:14 »
Kötü ekim denmez iyi ekim ama saçlar istenilen seviyede gelişmemiş denir dostum
Kötü ekim kötü operasyonla olur her merkezin olumsuz sonuçları olur büyüme oranı düşük olarak.
Bu saç ekiminin doğasında var %100 başarı sağlayan bir merkez yoktur zaten.

Akl ekimleri planlamaları kaliteli
Ama senin açık alan geniş özellikle tepe alan o yüzden 1 saç ekimi ile istediğin sonucu elde edemezsin iki saç ekimi ile istenilen seviye olabilir
Global Moderator

Semih1347

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2024, 22:41:38 »
Sizin yorumuz benim için gercekten cok önemli arastrmarıma göre siz asmed koray erdoganı bir tık daha iyi begendiginixi gördüm orda düsundüm asmede şu fotografımı attım tek seansa kapanacagını söyledilrr ama fiyat 125 bin istediler beni aştıgı icin aklyi düşundüm ama gelişmemiş saç ekim sonuclsrıda gördüm korktum onu belirtmek istedim

Mklc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2024, 05:21:30 »
Selamlar aslında forumda yeni değilim yaklaşık 12 senedir takip ediyorum daha evvel 2 defa küçük dokunuşlar yaptırdım saçıma 12 sene ve 11 sene evvel olmak üzere 2 defa 500-1000 gibi kozmetik dokunuşlar diyelim bu küçük dokunuşları doktor olan bir hocamıza yaptırdım nakış gibi işledi sonra  tekrar ihtiyaç duydum yine kozmetik açıdan ihtiyaç duyduğum için bu sefer hocamızın yakın tarihte boşluğu olmadığından akl evime yakın olduğundan burada yaptırdım ama tabikide ektikleri çıkmadı yani ektiklerinin yüzde 75 i çıkmadı diyelim. benim psikolojimi bozacak bir ekim olmadığı için problem yaratmadı yaklaşık 100 gün evvel tekrar hocamıza gidip bir 1000 greft attırdım tabi onun haberi yok aklde ekim yaptırdığımdan çıkmadığı için anlamadı ama işkillendi tabi Allah Allah bu çizgideki çiftli greftler nasıl çıkmış dedi allahtan bir kaç taneydi yani ön sırayada çiftli ekmişler neyse konu dağılmasın benden tavsiye git adam gibi yere ektir bu arada bir arkadaşımda orada ektirdi onun durumu daha iyi onda başarı oranı yüzde elli gibi ama doğallık çok kötü.Bunu buraya yazmamın sebebi oraya daha ektirmemiş olman bende Allah rızası için seni uyarmak istedim banane deyip geçmek istemedim

Facebook Twitter Instagram