Gönderen Konu: Topikal Fine geçtim (Diffuse Thinning) Yorumlarınızı Bekliyorum  (Okunma sayısı 8589 defa)

İLİZAROV

• Hero Member
Ynt: Topikal Fine geçtim (Diffuse Thinning) Yorumlarınızı Bekliyorum
« Yanıtla #120 : 26 Şubat 2025, 18:38:54 »
bence tedaviye yanıt oranıyla metabolik profil arasında çok ciddi oranda bir pararellik var,metabolik profili zayıf olan hasta hem erken yaşlarda aga ya sahip oluyor hemde tedaviye yanıt oranı düşüyor,artık son zamanlarda yaşam tarzı ve vucudun metabolik proflininde tedavilerde oldukça yüksek bir payı var.

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 26 Şubat 2025, 19:25:09 »
Hangi dozda yan etki gördüysen o dozdan daha aşağısını kullan. Örneğin 1mg'dan yan etki aldıysan 0.5 dene. 0.5 bile topikalden çok daha güçlü oluyor.
Eğer yan etki görmezsen bir de yanına ister topikal minoksidil ister oral minoxidil eklersin.

4 e bölüp kullanıyordum şimdi 3 günde 1 kullansam olur mu acaba
Topikal Fin %0.1

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 27 Şubat 2025, 04:12:28 »
4 e bölüp kullanıyordum şimdi 3 günde 1 kullansam olur mu acaba
Evet yine olur çünkü aynı dozu alacaksın. Benim tavsiyem proscar yerine propecia al ikiye bölerek kullan tek paket 2 ay gider çünkü proscarı 0.5mg'a denk getirmek imkansız un ufak olur.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 27 Şubat 2025, 04:16:29 »
bence tedaviye yanıt oranıyla metabolik profil arasında çok ciddi oranda bir pararellik var,metabolik profili zayıf olan hasta hem erken yaşlarda aga ya sahip oluyor hemde tedaviye yanıt oranı düşüyor,artık son zamanlarda yaşam tarzı ve vucudun metabolik proflininde tedavilerde oldukça yüksek bir payı var.
Metformin diye bir ilaç var bu saydığın şeyleri dengeye sokuyor bazı doktorlar şeker hastası olmayanların bile bu ilacı kullanması gerektiğini savunuyor. İnsülin sorunu yaşayanlar doktor kontrolünde bunu kullanabilir.
Bahsettiğim doktorlar:
1-
2-
3-

• Yaşınız 23

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 27 Şubat 2025, 12:44:04 »
Evet yine olur çünkü aynı dozu alacaksın. Benim tavsiyem proscar yerine propecia al ikiye bölerek kullan tek paket 2 ay gider çünkü proscarı 0.5mg'a denk getirmek imkansız un ufak olur.

3 günde 1 derken atıyorum pazartesi 1mg aldım sonra perşembe 1 mg alacağım 2 gün arayla yani birde bende insüline yatkındım bunun için tekrar randevu aldım dahiliyeden haftaya gideceğim metformini sorarım hem
Topikal Fin %0.1

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 27 Şubat 2025, 15:26:51 »
3 günde 1 derken atıyorum pazartesi 1mg aldım sonra perşembe 1 mg alacağım 2 gün arayla yani birde bende insüline yatkındım bunun için tekrar randevu aldım dahiliyeden haftaya gideceğim metformini sorarım hem
Benim senin insüline duyarlı olduğundan haberim yoktu mesela bak istatistiki olarak doğruymuş demekki.

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 27 Şubat 2025, 19:30:33 »
Benim senin insüline duyarlı olduğundan haberim yoktu mesela bak istatistiki olarak doğruymuş demekki.

doktor zamanında öyle demişti ama saç dökülmem liseden 1 den beri var yani neredeyse 8 yıldır dökülüyor, peki ilaç kullanımı söylemiştim o nasıl olur sence 3 günde bir 1 mg fin almayı düşünüyorum
Topikal Fin %0.1

KOBA

• Sr. Member
« Yanıtla #127 : 27 Şubat 2025, 19:32:43 »
doktor zamanında öyle demişti ama saç dökülmem liseden 1 den beri var yani neredeyse 8 yıldır dökülüyor, peki ilaç kullanımı söylemiştim o nasıl olur sence 3 günde bir 1 mg fin almayı düşünüyorum
.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 27 Şubat 2025, 20:24:19 »
Biliyorum dediğini anladım ama yine aynı şey olur çünkü vücuduna yine 1mg girecek. Burada önemli olan zaman değil doz ayrıca 3 günde 1 fin aldığında pek fayda göremezsin görsen bile gelişme yavaş olur bu yüzden her gün alınması gerekiyor.
Tavsiyem her gün 0.5mg alman olur.
  • Yaşınız 23

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Topikallerin dökülmeyi, kaşıntıyı, yağlanmayı durdurma dışında yapabildiği bişey yok kendi gözlemim
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
alpecin c1 losyon her gün 1,5 ml
alpecin c1 şampuan 3 günde 1 10 dk bekleterek
Dermaroller 1x3

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 04 Nisan 2025, 02:56:57 »
Topikallerin dökülmeyi, kaşıntıyı, yağlanmayı durdurma dışında yapabildiği bişey yok kendi gözlemim

dökülmeyi durdursa iyi durdurmadı bile
Topikal Fin %0.1

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 04 Nisan 2025, 03:38:32 »
dökülmeyi durdursa iyi durdurmadı bile
1 yıldır hiç gerilememiş saçın bu demek değilmi dökülmemiş kullandığın zamandan itibaren
Dermaroller 1x3

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 04 Nisan 2025, 14:06:16 »
1 yıldır hiç gerilememiş saçın bu demek değilmi dökülmemiş kullandığın zamandan itibaren

gerilemiş bence hocam ya vertex daha kapalıydı
Topikal Fin %0.1

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 04 Nisan 2025, 18:17:53 »
gerilemiş bence hocam ya vertex daha kapalıydı
hayır bence etki etmiş sen farkına varamamışsın ilkinde çok daha kötüydü biraz etki etmiş kalınlaşma var hiç kullanmasaydın komple gidebilirdi
Dermaroller 1x3

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 04 Nisan 2025, 20:49:20 »
hayır bence etki etmiş sen farkına varamamışsın ilkinde çok daha kötüydü biraz etki etmiş kalınlaşma var hiç kullanmasaydın komple gidebilirdi

yok be hocam bende ilaç hali 1.5 ayda bile etki etmişti ama şu allahın belası kulak çınlaması yaptığı için bıraktım 1 yıl oldu hala azda olsa çınlama var en son çare tekrar ona başlıcam yapacak bişey yok
Topikal Fin %0.1

Facebook Twitter Instagram