Gönderen Konu: Topikal Fine geçtim (Diffuse Thinning) Yorumlarınızı Bekliyorum  (Okunma sayısı 9173 defa)

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ben de topikal fin kullanıyorum %0.5. henüz 2 ay oldu kullanmaya başlayalı. tam etkisini bakalım ne zaman göreceğiz ben daha çok şakak ve tepe kısmı için kullanıyorum.

benşm genel seyrelme heryere uyguluyorum
Topikal Fin %0.1

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güncelleme dökülme tamamen kesilmedi aralarda bi kaç hafta aksattığım oldu değişim yok gibi ama kötüye gidişte yok sanki

yorumlarınızı bekliyorum
Topikal Fin %0.1

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
up
Topikal Fin %0.1

İLİZAROV

• Hero Member
Topikal finasteride o kadar iyi değildir,sizin kullandığınız dozajlar bu iş için yeterli değil beyler,oral tedavilere yönelin dht baskılamak konusunda.

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Topikal finasteride o kadar iyi değildir,sizin kullandığınız dozajlar bu iş için yeterli değil beyler,oral tedavilere yönelin dht baskılamak konusunda.

1 yıl geçmiş neredeyse saçta bir azalma yok gibi ama ne diyorsun
Topikal Fin %0.1

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar anlayan varsa yazsın ne yapmam gerek topikale devam ediyorum hala minoxil eklemelimiyim
Topikal Fin %0.1

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar anlayan varsa yazsın ne yapmam gerek topikale devam ediyorum hala minoxil eklemelimiyim
minoxidil uğraşma tekrar oral fin dene bence kulak çınlaması tekrar eder mi test edersin diffuse dökülmede topikal çok uğraştırır

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence de oral kullan ben topikallerin çok etkili olduğunu düşünmüyorum hele ki ülkemizde mevcut olanları. Düşük dozla başla hafta hafta artır bu şekilde dene yan etki ihtimalini düşürürsün.

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Topikal Fine geçtim (Diffuse Thinning) Yorumlarınızı Bekliyorum
« Yanıtla #114 : 26 Şubat 2025, 15:28:50 »
Cerrahpaşa nur eczanesinin topikal finini yaklaşık 1 yılı geçkin kullandım hiç bir faydasını görmedim sanırım, oral finasteridden de tinnitus yüzünden vazgeçmiştim tinnitüs hala duruyor fakat rahatsız edecek kadar değil tekrar başlarsam artar diye korkuyorum topikalde işe yaramıyor ne yapmam lazım saça çok takıntılıyım kaldım böyle yaş 22 yardıma açığım son topikalimi bu ay için sipariş ettim boş durmaktansa bu ayı bunla kapatacağım şunu farkettim duşta ketakonazol sürüp beklettğimde hiç saç dökülmiyor ama saçlarım baya inceldi
Topikal Fin %0.1

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 26 Şubat 2025, 15:31:37 »
ve saçlarım cidden aşırı beyazlamaya başladı bir anda insanlar şaşırıyor acaba neden oldu saçmı boyatıyordun önceden diyen bile oldu
Topikal Fin %0.1

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 26 Şubat 2025, 16:32:13 »
Hangi dozda yan etki gördüysen o dozdan daha aşağısını kullan. Örneğin 1mg'dan yan etki aldıysan 0.5 dene. 0.5 bile topikalden çok daha güçlü oluyor.
Eğer yan etki görmezsen bir de yanına ister topikal minoksidil ister oral minoxidil eklersin.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 26 Şubat 2025, 17:14:27 »
Hangi dozda yan etki gördüysen o dozdan daha aşağısını kullan. Örneğin 1mg'dan yan etki aldıysan 0.5 dene. 0.5 bile topikalden çok daha güçlü oluyor.
Eğer yan etki görmezsen bir de yanına ister topikal minoksidil ister oral minoxidil eklersin.
Alper son zamanlarda araştırıken ilgimi çeken bi mevzu oldu vucuddaki düşük igf1 seviyeleri yeniden büyümeyi zor duruma sokuyormuş,çok bahsedilmeyen bi detay fakat doğru olması çok yüksek bi olasılık.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 26 Şubat 2025, 18:24:26 »
Alper son zamanlarda araştırıken ilgimi çeken bi mevzu oldu vucuddaki düşük igf1 seviyeleri yeniden büyümeyi zor duruma sokuyormuş,çok bahsedilmeyen bi detay fakat doğru olması çok yüksek bi olasılık.
Genelde büyüme hormonu eksik çalışan kişilerde oluyormuş o yani nadir bir durum. Bir de şeker hastalığına sahip kişilerde de görülebiliyor.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 26 Şubat 2025, 18:36:28 »
Genelde büyüme hormonu eksik çalışan kişilerde oluyormuş o yani nadir bir durum. Bir de şeker hastalığına sahip kişilerde de görülebiliyor.
Bak işte insülin direncinden bahsediyoruzya metabolik sendrom vesayre diye bu kişilerde daha yüksek oranlarda düşük igf 1 seviyeleri görülüyor,metabolik durum kötüyse hastanın tedavi başarısıda o kadar düşüyor.İnsulin direnci,stress sigara,hem igf 1 ve diğer büyüme hormonlarının  seviyelerini düşürüyor hemde saç föliküllerinin dht ye duyarlılığı artıyor yani daha duyarlı olduğu için fin dut bile kesmiyor bi noktadan sonra.

Facebook Twitter Instagram