Gönderen Konu: Nw7 2.5 aylik finasteride ve minoxil kullanımı  (Okunma sayısı 3256 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Nw7 2.5 aylik finasteride ve minoxil kullanımı
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2024, 16:51:23 »
Reddit’de forumlarda bile böyle bir değişim çok çok çok nadir olur. Süper olmuş valla.

Umarım böyle devam eder.

Ttoruk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Haziran 2024, 22:33:09 »
Tesekkur ederim insallah surec boyle devam eder. Sanırım ilaclara yatkın olmakla alakali bir durum, agabeyim de benim gibi silme keldi. Benden 9 yaş buyuk ve tahmini  25 yildir hic saçı yok. Ben ilaclari kullanmaya baslayinca wp dan resim atiyordum ona " ben sac cikaran ilac diye bir sey hic duymadim bosuna kullanma" diye yorum yapmisti :) 3. Aya girdigimde " su ilaclarin adi ne ve nasil kullaniliyor " dedi. 3 aydir o da kullaniyor ve gelisimi benimkinden daha iyi devam ediyor.  Benim ergenlik donemlerimde de saclarim çok sık degildi ve inceydi, benim aksime agabeyimin saclari hem çok sık hem kalındı. O sigara kullanmiyor bunun ilaclarin etkisine  yardimi oluyor mu bilmiyorrum emin olabilsem ben de sigarayi birakmaya calisirdim :) onun resimlerinide ekliyorum şimdiye kadar agabeyimde de hicbir yan etki olmadi. 25 yildan fazladir hic saci olmayan birine gore bence gayet iyi gidiyor.

airen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Haziran 2024, 23:54:45 »
Tesekkur ederim insallah surec boyle devam eder. Sanırım ilaclara yatkın olmakla alakali bir durum, agabeyim de benim gibi silme keldi. Benden 9 yaş buyuk ve tahmini  25 yildir hic saçı yok. Ben ilaclari kullanmaya baslayinca wp dan resim atiyordum ona " ben sac cikaran ilac diye bir sey hic duymadim bosuna kullanma" diye yorum yapmisti :) 3. Aya girdigimde " su ilaclarin adi ne ve nasil kullaniliyor " dedi. 3 aydir o da kullaniyor ve gelisimi benimkinden daha iyi devam ediyor.  Benim ergenlik donemlerimde de saclarim çok sık degildi ve inceydi, benim aksime agabeyimin saclari hem çok sık hem kalındı. O sigara kullanmiyor bunun ilaclarin etkisine  yardimi oluyor mu bilmiyorrum emin olabilsem ben de sigarayi birakmaya calisirdim :) onun resimlerinide ekliyorum şimdiye kadar agabeyimde de hicbir yan etki olmadi. 25 yildan fazladir hic saci olmayan birine gore bence gayet iyi gidiyor.
elit genetik hocam maşallah

RTX4090

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 13 Haziran 2024, 15:22:00 »
Bu kadar erken bu kadar gelişme minoxidil sayesinde. Saç derisindeki sulfotransferase enzimi ne kadar çoksa minoxidil o kadar iyi  çalışır.

ony92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Haziran 2024, 13:21:03 »
Usta kelin ilacı olsa başına sürer deyimi boşa çıkıyor :D :D bu nasıl bi gelişme, saçsız başta. litaratüre geçmelik iş

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 28 Haziran 2024, 14:56:54 »
Bende 8 yildir minox kullaniyorum sifir etkisi var. Korkumdan birakamiyorumda. Reddit te de var boyle basari hikayeleri bazilarinda cok iyi etki yapiyor

Emre

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 20 Ağustos 2024, 23:27:56 »
Hocam su anda üstten komple bir fotograf atsanız. Valla en cok merak ettiğim saç sizin saçınız oldu. sanki benim saçım çıkmış gibi sevindim.

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #23 : 21 Ağustos 2024, 01:22:45 »
Sıvı minoxili nasıl oral kullanıyorsunuz ve 1 şişe (60ml) ne kadar süre gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ekime gerek kalacağını düşünmüyorum, Saçlarınızın son hali nedir?
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

Ttoruk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Ağustos 2024, 05:53:12 »
Merhaba, arka taraf icin ekim gerekmeyebilir ancak ustlere gerekecegi kesin. Ust ve arkadandan once ve sonra resimler ekliyorum, son resimleri bir bucuk hafta once cekmistim. Minoxili bildigin topikal sivi minoxili yarim cay bardagi suya 3 4 damla olacak ( puskurtme degil ) şekilde kullandim. Fakat son 2 3 aydir bunu iki sebepten dolayi nadiren yapiyorum. 1. Kaş, kirpik, parmak, kol, bacak  butun kıllarda uzama ve cogalma gozlemledim. 2. Abim oral olarak hic kullanmadi ama gelişimi benden daha iyi. Belirttigim olculerde kullanirsaniz 60 ml minox yaklasik 1 yil kullanilir.

Harbi Getto

• Full Member
« Yanıtla #25 : 21 Ağustos 2024, 07:41:44 »
Min Püskürtme çok sıkıntılı oluyor duş alıyorum aynı gün min yüzünden kötü gözüküyor saçlar. Bu şekilde kullanmaya başlasam etkisi görülüyorsa yeterli aslında benim için. Sanırım günde 1 defa kullanıyordunuz.
Ekim yaptırabilirsiniz tabi daha güzel olur ama bunca yıl sonra böyle saç çıkması başka insanlar için de çok umut verici. Konuyu devam ettirmeniz (saç ekimi de dahil) herkes için güzel olacak.
7 gün 1,25 Fin
1x8 %5 minoxilin+Dermaroller
Biotin, Demir(+C vit) ve D3
Ketoral Şampuan

DarpMachine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Ağustos 2024, 15:24:19 »
Sizin adınıza çok mutlu oldum oldukça ilham verici bi konu herkes için umut oldunuz . Minoxil kaç aydan sonra çıkış sağladı sizde? Ha bir de Ekim olursanız ünlü aktörler gibi saçlı olursunuz . .

Ttoruk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Ağustos 2024, 20:10:46 »
Tesekkur ederim. Ilk 50-55 gun neredeyse sifir etki, 55. Gunden sonra ataga gecti. 5. Ay tekrar bi ataga gecer gibi oldu.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 21 Ağustos 2024, 20:44:29 »
Bence fin ve min bu kadar güzel etki ettiyse ilerleyen süreçlerde etkisi bununla sınırlı kalmaz hala saç çıkartmaya devam eder ve ekime bile gerek kalmayabilir diye düşünüyorum.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Ttoruk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 21 Ağustos 2024, 22:46:10 »
Insallah oyle olur, ilk baslarda hic sacim olmadigi icin cikan tek tel sac bile dikkatimi cekiyordu ama simdi gelisim oluyorsa bile farkedemiyorum.

Facebook Twitter Instagram