Herkese merhabalar, istirahat sürecindeydim giremedim. Süreci anlatcak olursam
Saat 7.45 de giriş yaptım kliniğe. 8 gibi traşa aldılar, önceden fotoğraf çekildiği için direk operasyon odasına geçtim. Narkoz iğneleri yapıldı. 9 gibi greft alımına başlanıldı, 12 ye kadar sürdü. 3950 greft toplandığı söylendi, beklediğim sayıdan aşağıda oldu bu sayı.. Tekli grefltlerin çok az olduğu, çoklu greflertlerin çoğunlukta olduğunu, kalın ve sağlıklı göründüklerini söylediler. Greft alımından sonra Sibel hanımla beraber ön çizgi ve greft dağılımı planlaması yapıldı. Ön tarafa yoğun çalışma, vertexe kapatıcı olcak şekilde, orta bölgeyede biraz saç olduğu için daha az miktarda greft koymayı planladık beraber. Ardından öğlen yemeği yedim. 13.30 gibi Sibel hanım kanal açımına başladı, 15.45 gibi bitti. Titiz ve dikkatli bir çalışmaydı. Ardından tatlı molası verildi. 16.00gibi greftlerin ekimine başlandı. Başlarda iki hemşire ekimi yaptı arından bir hemşire daha dahil oldu. Onlarda greftlerin kalın, sağlıklı ve çoklu olduğunu söylediler. Ekim süreci 21.45 e kadar sürdü. Ardından bilgilendirme yapıldı ve 22.00 da çıkış yaptım.
İlk gece boyun yastığıyla tereddüt ederek kesik kesik uyudum, ikinci gece boyun yastığına alıştığım için güzelce uyudum. İlk 48 saati yatarak geçiriyorum. Şuanlık sadece alnımda ve kafamın arkasında ödem var verilen narkozdan dolayı.