Merhaba öncelikle. Bu siteyi maalesef bugün keşfettim ve gün içerisinde sürekli bir şeyler okudum. Tecrübeli kişi sayısı çok fazla olduğu için sizlerin de fikrini almak istiyorum. Benim pazartesi gününe randevum var. Kan tahlilimi de yaptırdım. 6 seans prp dahil ön kısımlara saç ektirecegim. Safir tekniği kullanılacak. Ama içimde yeteri kadar araştırma yapmamış olmanın verdiği bi tedirginlik var. Hele ki burayı keşfettikten sonra bunu çok daha fazla hissettim. Saç ekim merkezinde gelişigüzel bakıldığıni düşünüyorum. Belki 5-6 dakikalık bir süreçti. Biraz aceleye geldi bence. Sormam gereken soruların bile ne olduğunu fazla bilmediğim için şimdi şimdi düşünüyorum acaba nasıl olacak diye. Çünkü bu kadar detaylı bir işlem olduğunu düşünmüyordum ben hiç. Donör bölgesinden alınan saçların tekrar çıkmayacak olmasının da beni çok huzursuz ettiğini belirtmek istiyorum. Onu da bugün tesadüfen berberimde karşılaştığım, bundan 5 yıl önce saç ekimi yaptıran biri sayesinde öğrendim. Sakın yaptırma dedi. Seninki belli bile olmuyor dedi. Evet görsel olarak da ekleyeceğim buraya. Saçım uzunken belli olmuyor dalgalı olduğu için. Berberimde senin sacinla onun saçı bir mi dedi. O arkadaşın tepe bölgesi çok açıktı ve berberin dediğine göre donör bölgesindeki saçlar zayıfmis. Benimki güçlüymüş. Resimlerimi ekliyorum buraya. Gerçekten ektirmek için daha mı açılmasını beklemem gerek yoksa şimdi de uygun mu? Yorumlarınız çok önemli benim için.