Saç Ekimi Sonuçları
Merhabalar, ekimin üzerinden 17 gün geçti, süreç sağlıklı ilerliyor şükür. Bu süreçte yıkama yaparken 3, 5 tane I şeklinde saçın ele gelmesi normal mi sonuçta şok dökülme hala başlamadı?
Finasteride/minoxidil kullanmaya düşünüyor musunuz? Gördüm daha önce kullanmışsın yan etkisiz. Eğer bu saçları korumak ve gerçekten güçlendirmek istiyorsanız, bu senin için en iyi seçenektir.
Hintel, halili teşekkürler yorumlar için. Açık alanı benim kadar olan arkadaşlar vardı forumda onların sonuçları benim beklentimi karşıladı onların kadar olsa yeter.Fin+minox saçlı deriye uyguluyodum daha önce oral fin kullanmadım hocam. Şuan kullanmayı düşünmüyorum
Finasteride hap kullanmanız şart değil ama senin eski kullandığın fin+min losyon sürersen iyi yaparsın. Zayıf saç olan durumlarda bunları düşünmek iyidir
Hocam onun etkisi oldu ama saçların %30 unu korudu çok etkili olduğunu düşünmüyorum
Tek çıkar yol oral fin kullanmak gibi görünüyor hocam ama onuda ben kullanmak istemiyorum ilacın prospektüsünü okuyunca kullanmaktan vaz geçtim çok fena şeyler yazıyor 😃
Riske atmak istemiyorsan kullanmaya gerek yok. Şu an ki kullandığın takviyeleri devam et. Vitamin d eksiklik varsa Vitd3 de almaya deneyebilirsiniz. Umarım senin istediğin ve mutlu edecek kadar çıkar