Selamlar,
Bugün saçları kısalttırdım biraz. Duş sonrası ıslak fotoğraf ekliyorum. Bir sonraki postta biraz daha kuru halini de paylaşacağım.
Geçenlerde o civarda işim varken Asmed'e de uğradım. Bugüne kadar hiç arayan soran olmamıştı. Saçlar biraz daha uzundu, o haliyle kapatıcılık daha fazla. Dilek hanım ekilen tüm saçların çıktığını söyledi, tartışmadım. 12. aya doğru saçların kalınlaşmasıyla biraz daha iyi görüneceğini söyledi.
Kendi yorumum ve düşüncem, ekim öncesi duruma ön taraf sebebiyle görünüşümde ciddi fark var tabii ki, o açıdan yaptırdığım için memnunum. Doğallık açısından hiç sorun yok ancak sıklık sorunlu. Bugünkü fotoğraflarda da net gördüm, uzunken daha az anlaşılıyordu. Genel olarak ayna karşısında da ışık vs olduğundan gözüme çarpıyor. Kuruyken, daha az ışık altında ya da taramaya bağlı daha iyi görünebiliyor tabi. Ekilen tüm saçların çıkıp çıkmadığı yorumunu size bırakayım.
Bir de Asmed'de ekim öncesi hem kuru hem ıslak çekim yapılırken bu sefer sadece kuru çektiler fotoğrafları
Sonrasında fotoğrafları da paylaşmadılar istememe rağmen. Forumda Asmed'in çektiği sonuç fotoğrafları da görüyordum yan yana karşılaştırmalı, ilginç geldiği için paylaşmak istedim.