Gönderen Konu: Asmed / Dilek Çakır - 31.01.2024 - 4500 Greft - Yaş 31  (Okunma sayısı 17422 defa)

erts

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed / Dilek Çakır - 31.01.2024 - 4500 Greft - Yaş 31
« Yanıtla #91 : 24 Kasım 2024, 22:25:51 »
Selamlar,

Bugün saçları kısalttırdım biraz. Duş sonrası ıslak fotoğraf ekliyorum. Bir sonraki postta biraz daha kuru halini de paylaşacağım.

Geçenlerde o civarda işim varken Asmed'e de uğradım. Bugüne kadar hiç arayan soran olmamıştı. Saçlar biraz daha uzundu, o haliyle kapatıcılık daha fazla. Dilek hanım ekilen tüm saçların çıktığını söyledi, tartışmadım. 12. aya doğru saçların kalınlaşmasıyla biraz daha iyi görüneceğini söyledi.
Kendi yorumum ve düşüncem, ekim öncesi duruma ön taraf sebebiyle görünüşümde ciddi fark var tabii ki, o açıdan yaptırdığım için memnunum. Doğallık açısından hiç sorun yok ancak sıklık sorunlu. Bugünkü fotoğraflarda da net gördüm, uzunken daha az anlaşılıyordu. Genel olarak ayna karşısında da ışık vs olduğundan gözüme çarpıyor. Kuruyken, daha az ışık altında ya da taramaya bağlı daha iyi görünebiliyor tabi. Ekilen tüm saçların çıkıp çıkmadığı yorumunu size bırakayım.

Bir de Asmed'de ekim öncesi hem kuru hem ıslak çekim yapılırken bu sefer sadece kuru çektiler fotoğrafları :) Sonrasında fotoğrafları da paylaşmadılar istememe rağmen. Forumda Asmed'in çektiği sonuç fotoğrafları da görüyordum yan yana karşılaştırmalı, ilginç geldiği için paylaşmak istedim.

Geçmiş olsun hocam.

Sıklık konusunda eleştirinize hak veriyorum. Özellikle ön hattın size göre sol kısmında fazla fire var gibi duruyor. Ekilenlerin tümünün çıktığı yorumuna katılmıyorum ben de sizin gibi. Moralinizi bozmak da istemiyorum aslında bu yüzden ekim öncesine göre iyi durumdasınız güzel günlerde kullanın. Ama ben bu ekimin ufak bir revizyon yapılmasını gerektirdiğini düşünüyorum. Siz böyle bir teklifte bulunur musunuz yada olumlu karşılanır mı klinik tarafından bilmem ama tüm süreç tamamlandığında bu ihtimal ciddi ciddi değerlendirilmeli bence.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2024, 01:08:47 Gönderen: erts »

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 24 Kasım 2024, 23:53:09 »
O fotoğraf olayını forumda yazan bir tek ben olabilirim. Moralinizi bozmayin direk bu merkezden uzaklaşın.  hem paranız gitti hem saçlar fire verdi. daha hala size suç buluyorlar forumdakiler daha da bulurlar. bence 4500 greft ile amasiz fakatsiz taş gibi bir saça sahip olmanız gerekirdi başarılı saymak için.

m7hendismi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 25 Kasım 2024, 13:09:41 »
Ekim öncesine göre durumunu gayet iyi istediğiniz sıklık yok ise merkez biraz daha sıklaştırır

Sonuç kötü değil ki ? Arkadaş da genel olarak memnunum daha sık olabilirdi yazdığı halde bu düşman gibi yazılan yorum niye?

Facebook Twitter Instagram