Merhaba arkadaşlar öncelikle bu forum üzerinde emeği geçen herkese teşekkürler uzun süredir takip edip araştırma yaptıktan sonra başarılı sonuçlarıyla kararım Medeks saç ekim merkezinden yana oldu ve bu ayın 29'unda operasyonum gerçekleşti. Bugünde konu açma sırası bana geldi
Operasyondan 1 hafta önce Gökhan beyle iletişime geçtim resimlerimi yolladım bana işlem hakkında gerekli tüm bilgileri aktardı hatta benim sormak istediklerimi sormadan kendisi anlattı doğru adreste olduğumu anladım
görüşme sonu randevu tarihini belirledik
İşlem günü randevu saatim 09:00'da klinikteydim işlem öncesi Gökhan bey tarafından planlamam yapıldı ekim alanı , ön çizgi çizildi ve sayı 2800 greft olarak belirlendi daha sonra greftlerin alım işlemi başladı alım sonrası kanallar açıldı arkadaşlar ekim öncesinde yemek molası verildi akabinde greftler kanallara yerleştirildi operasyonum tamamlandı düşündüğümden konforlu oldu öyle her hangi bir ağrı acı olmadı ekip gayet profesyoneldi , titiz çalıştılar kendilerine çok teşekkür ederim .
İşlemden sonra 3 .gün ilk yıkmamı kendim yaptım merkezin önerdiği ürünleri kullanıyorum vitamin şampuan vs bunların hepsini aldık ek olarak 2 seans prp uygulayacağım sizinde önerdikleriniz varsa yazabilirsiniz
Ekim öncesi sonrası resimler mevcut sizlerin görüşlerinizi bekliyorum nasıl olmuş ? yaş 30