Herkese Merhabalar ,
Öncelikle karar vermemdeki zorlu sürecimde destek olan değerli Hintell ve özelden görüştüğüm arkadaşlara teşekkür ederim destekleri çok oldu. Başka bir yer ile anlaşmama rağmen forumu keşfetmem sonucunda incelediğim ekimler ile sizlerinde tahmin edeceği birkaç yer belirleyip sürecin sonunda sağlamış olduğu güven ve rahatlatıcı tavırları sonucunda Ahmet hocada karar kıldım. Mevcutta hatrı sayılır seviyede saçımda olduğu için çok panik halindeydim ama sağolsun çok destek oldu içinde bulunduğum psikolojiyi çok iyi anlayan biri operasyonsan önce çok rahat gözükmeye çalışsam da rol yaptığımın farkına varıp seni şuan operasyon odasına almayacağım rahat tavırların aldatıcı çok gerginsin önce rahatlaman lazım sorularını yanıtlamam korkunu yenmemiz lazım diyerek 8 de başlayacağımız operasyona sanırım 09.30 gibi başladık bu bile çok özel bir hareketti benim için. Saçlarım kazındı Ahmet hoca , bütün ekip , ailem , aşağıda bıraktığım eski resimlerime göre ön çizgiyi belirledi akabinde Ahmet hoca ölçülere göre son çizgiyi çizip planlamayı bitirdi şakalaşarak geçen bir zamandı , akabinde yaklaşık 9 saat süren bir operasyon başladı. Cansu Hanım graftler için kök alımını yaptı öğle arasına girdik , sonrasında Ahmet hoca geldi kanallarımın açılımını bizzat tek başına kendisi yaptı devamında Sadrettin Bey ve Beyza Hanım kökleri yerleştirdiler. Ahmet hoca tüm süreçte sık sık başımda durdu. Espirilerin havada uçuştuğu gülüp kahkahalar attığımız müzik dinlediğimiz bol bol konuşup goy goy yaptığımız 9 saatlik süreci bitirdik. Ekibin uyumu mükemmeldi hepsi birbiri ile uzun yıllardır çalışıyorlarmış zaten bu da samimiyete ve kordinasyon başarısına net yansıyor çok uyumlular. Saçıma aşık yaşayan biri olarak benim için bu kadar zor bir anı iyi ki diyerek geçirmemi sağladılar bu yüzden ekibe bol bol teşekkürlerimi iletiyorum.
Geceyi sorunsuz geçirdim pek ağrım olmadı ama ekiptekilerde ağrı eşiğimin yüksek olduğunu çok sorun yaşamayacağımı söylemişlerdi pek canım yanmadı sadece huzursuz uyudum dikkat edeceğim birşey olmasın vs diye hiç ağrı kesici kullanmadım.
27.01.2024 operasyonun ertesi günü ilk yıkamam yapıldı Nihal Hanım yapmam gerekenleri anlattı bandajlarımı açtı bu kısımda acı hissettim
ödemli bölge gazlı beze biraz yapışıyor tabi dikkatli bir şekilde çıkardı yıkama ile çok rahatladım Ahmet hoca kontrollerimi yaptı herşeyin düzgün olduğunu iletti. Şuan 2. günüm ağrım sızım yok çok rahat geçiriyorum korkulacak birşey yokmuş 10. güne kadar evde dinleniyorum.
Yıkama ile alakalı resimleride donör bölge ile ekleyeceğim.
Aşağıda eski halim , dökülme sonrası halim ve operasyon resimlerini iletiyorum değerli yorumalarınızı beklerim