Hocam hangi eczane ve faydasını görüyormusunuz
merhaba kayseri sümer eczanesi
solüsyon içeriği bu şekilde:
Minoxsidil 3,75 mg
Finansterid. 50 mg
5 aydır kullanıyorum her gece kullanıyorum önce dermaroller sonra solüsyon. son 1 aydır biraz aksadı, 2 güne bir kullandım maalesef. oranlar sanırım normal kullanımlara göre biraz az, ama çözeltinin bu şekilde daha verimli olduğunu söylediler. Çökme olmuyor kesinlikle.
Oranlar az ama sonuç bence gerçekçi, bende saç dökülmesi çok şiddetliydi, saç hattını biraz daha öne çekebildim, şakaklarda halen yeni tüylenmeler oluyor, yavaş yavaş tüyler belirginleşiyor zamanla. Tepe genel olarak "donör" denilen güçlü bölgeye kıyasla tabiki zayıf ve seyrek. ama gidişattan memnunum.
Bunun dışında 3. aydan itibaren dutasterid başadım (2 güne bir 0.5 mg avodart). Açıkçası emin değilim etki anlamında çok bir fark oldu mu çünkü toparlanma hızı kimi zaman hızlı, kimi zaman yavaş gibi geliyor. Bunu iyi kestiremiyorum, o yüzden emin değilim. Belki bırakabilirim de ilerki zamanlarda.
Dermatit var malesef, bunun için 2-3 güne bir ketoral şampuan, ve her gün sabah kalktığımda 1 çay kaşığı karbonatlı su içiyorum. önceden çok kaşıntı krizleri olurdu. bunlar geçtikten sonra kafa derisi rahatladı ve toparlanma bu şekilde başladı diye düşünüyorum.
Forumda konu açmadım ama uzun zamandır takip ediyorum belki başlık da açabilirim ayrıca