Merhaba. Önceki açtığım konuyu editleyemediğim için yeni konu açtım.
27 yaşında kadınım. Doktor erkek tipi genetik dökülme olduğunu söyledi. Çok uzun yıllardır bu durum var ama son 1.5 yılda artık tepe bölgemde iyice açılmalar mevcut. Şu ana kadar Server Serdaroğlu'na gidiyordum. Alopexy't minoksidil, trichos lotion ve biyopecia biotin takviye alıyorum. Fakat buna rağmen bir düzelme olmadı. Doktorun önerisiyle ayda bir olmak üzere toplam 3 seans mezoterapi yaptırdım. Mezoterapi yaptırdığım ilk hafta döküme azaldı ama sonra yine aynı şekilde devam ediyor. Son mezoterapinin üstünden 3 ay geçti ama şu an avuç avuç saçım dökülüyor. Tepe bölgesinde çok fazla açılmalar var, saçın genelinde de seyrekleşme durumu var. Üç gün önce farklı bir doktora gittim. Kendisi bu tedaviyi eksik bulduğunu bunun yanına aldakton'u da eklememi söyledi. Herhangi bir yan etkisi var mı bu ilacın? Doktora göre yok ama internetten baktığımda kimisi önermemiş. Çok çaresiz hissediyorum, bir kadın olarak tüm özgüvenimi bitirdi bu saç mevzusu. Önerdiğiniz bir doktor ya da tedavi yöntemi varsa lütfen yazar mısınız?