Merhabalar.
Öncelikle forumu kuran Hintel'e teşekkür ediyorum. Forumu uzun zamandır takip ediyordum. Ekim yeri konusunda ise kararsızdım. Kafamda 4 yer belirgin hale geldi. Bunları yazmamda bir sakınca yoktur umarım. Asmed, Asuman Hair, Serkan Aygın ve Medeks kafamda belirlediğim yerlerdi. Sonrasında yine forumun sayesinde bu 4 merkezi 2'ye düşürdüm. Asmed ve Asuman Hair arasında gidip geliyordum. Ama başta ekonomik şartlar sebebiyle Asmed'den vazgeçtim. 5 bin greft için ortalama 155 bin civarı bir ücret Türkiye şartlarında beni zorlayacaktı. Bu durumdan sebep ben de ekimlerini beğendiğim Asuman Hair'de karar kıldım.
Gerekli görüşmeleri Asuman Hanım'ın sekreteri olan Özlem Hanım ile yaptım. Daha sonrasında 15 Ocak için randevu oluşturduk. Bir gün öncesinden İstanbul'a geldik.
Ekim Günü
Sabah 08.30'da Pendik Bölge Hastanesine geldik. Gerekli evrakları imzaladıktan sonra Asuman Hanım ile görüştük. Saçlarımı kontrol etti ve ekim için uygun olduğunu söyledikten sonra ön çizgimi belirledi. Sonrasında 9.30 gibi işlemlere başladık. Melike Hanım ve Atakan Bey greft alımını yaptı. Tabi öncesinde anestezi kısmı da var burası biraz ağrılı geçti diyebilirim. Sonrasında Asuman Hanım da sık sık kontrole geldi. Yaklaşık 4 saat sürdü greft alımı. Daha sonra yemek molası verildi. Yemekten sonra Asuman Hanım kanal açılımını gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat sürdü diye tahmin ediyorum. Çok titiz bir çalışma yaptı sağ olsun. Sonrasında yine Atakan Bey ve Melike Hanım greftleri yerleştirmeye başladılar. Yine Asuman Hanım sık sık kontrol etti. Özellikle son 1.5 saat Yine Asuman Hanım ekim için geldi ve ön tarafı o ekti. Saat 8 gibi de ekim bitti ve Hastaneden ayrıldık.
Genel anlamda ekimden memnunum. fotoğrafları da ekleyip süreci hep beraber göreceğiz