Geçmiş olsun hocam. Diğer arkadaşların söylediği gibi çıkış olacaktır elbette lakin dürüst olmak gerekirse finalde ortaya çıkacak sonucun seni memnun edeceğini düşünmüyorum. Yüksek sayıda greft ekildiği için haklı olarak beklentini yüksek tutmuşsun lakin ikimizde kilit noktanın ekilen greft sayısından ziyade tutuculuk olduğunu kötü yoldan öğrenmiş olduk
Önümüzdeki birkaç hafta içinde kesinlikle mevcut saçın şuankinden daha iyi durumda olacak lakin kendi bilgi ve tecrübeme dayanarak elde edeceğin sonuç ne yazık ki 5000'in hakkını verir düzeyde olmayacak.
Ben hazır yeri gelmişken konuyla da ilgili olarak aklımdaki ufak bir meseleye değinmek istiyorum.
Yüksek sayıda greft ekildiğini duyunca birçok insanın gözünde iyimser bir algı oluşuyor lakin çoğunlukla bu durum kliniklerin müşteri çekmek için kullandığı pazarlama tekniği olarak göz boyamadan başka bir şey değil, bunun yerine saçın yapısına ve ihtiyacına uygun rasyonel bir ekim yapılırsa hem işçiliğin daha net ortada olduğu hemde finaldeki görünümün beklentiye uygun şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum. Ahmet tosun kişi farketmeksizin genel olarak ekimlerinde maksimum greft tercih ediyor fakat açıkçası bu tercihi neye göre yapıyor, bunun altında yatan mantıklı sebep nedir, donör dışında bünye bunu karşılamaya uygun mu (ekim öncesi bunu teyit edecek herhangi bir tahlil vs yapılmıyor) veya saçın ihtiyacı olan sayı gerçekten bu mudur gibi konulara dikkat ettiğini pek sanmıyorum. Kaldı ki yeri geldiğinde sekiz - on saat süren ciddi bir operasyon söz konusu ve beş parmağın beşi bir değil, ilaveten forumda özellikle son zamanlardaki kullanıcıların paylaşımlarıyla yüksek sayıdaki greftin ne kadar tuttuğu da ortada. Velhasıl çok da uzatmadan eğer sana ekilen saç 5000 yerine 3000 ama hakkını verir bir 3000 olsaydı şuanda bunları konuşmayacak ve ikimizde halimizden memnun olacaktık