Selamlar arkadaşlar bu gün itibariyle (23.01.2024)araştırmalarım sonucu Ahmet Tosun da saç ekimim gerçekleşti. Ahmet Bey ve ekibine samimiyetleri dolayısıyla teşekkür ederim hepsi işini yapan ve mümkün mertebe ilgilenmeye çalışan insanlar. Maksimum greft politikası ile çalışıyorlar benden 4970 greft çıktı. Yüzüm yanken gördüğüm Rümeysa Hanımın elinden düşen greftlerle muhtemelen 5050 civarıdır. 6 aylık bakım seti verildi 20. Günden itibaren bunları kullanacağım 2 seans lazer uygulaması yapıldı ve ekim esnasında son anda fark edilip kanalların üzerine dökülen prp yapıldı. Genel olarak memnunum yaptıkları işin kesinlikle arkasında oldukları izlenimlerini verdiler Ekim akşamı biraz rahatsizlandim saat gece 12.43 bile iletişim kurabildim Melike Hanım hemen aradı ve Ahmet Bey'i bilgilendirdi velhasıl kelam ilgiden alakadan güler yüzden çok memnun kaldım başta Ahmet Bey, Çağatay Bey ve Nihal hanım olmak üzere ekimi gerçekleştiren Rümeysa hanım ve Ercan beye teşekkür ederim. Yaptıkları işin üstadı oldukları belli 9 saat süren Ekim sürecinde pür dikkat ekimi gerçekleştirdiler.
saçlı günlerde görüşmek dileğiyle. Gelişmeleri güncelleyerek devam edeceğim Ahmet Bey'i forum sayesinde buldum ve forumun fikir edinme konusunda ne kadar faydalı olduğunu biliyorum. 12 aylık süreç başlıyor ya Allah