Gönderen Konu: Dr. Bekir Bek ile saç ekim sürecim  (Okunma sayısı 4841 defa)

Maximillian06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Bekir Bek ile saç ekim sürecim
« Yanıtla #61 : 25 Haziran 2024, 21:53:22 »
Arkadaşların dediği gibi doğal duruyor hocam.kalınlaşma süreci olacak daha bir miktar.güle güle tarayın

Teşekkürler

Cnrr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 07 Temmuz 2024, 17:29:44 »
Bir güncelleme daha gelmez mi hocam saçlarınızı iyice ortadan ayırarak gösterebilme şansınız var mı?

Maximillian06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 24 Kasım 2024, 14:53:25 »
Merhaba arkadaşlar
Foruma daha önce üye olmuştum ama paylaşım yapmak için bir fırsat bulamamıştım. Saç ektirecek olan arkadaşlara faydası olacağını düşündüğüm için ben de kendi saç ektirme operasyonumu paylaşmak istiyorum.
Saç ekimi konusunda çok kararsızdım (başarı yüzdesi, donor bölgesinin iyileşmeme olasılığı, ilaç kullanımı vs.) ama uzun ve detaylı araştırmalarım sonucunda saç ektirmeye karar verdim. Operasyon için değerli hocam Bekir Bek ile anlaştık ve  yaklaşık 2,5 ay önce 3181 greft ekildi. Operasyon öncesi ve sonrası bütün sorularima  sabırla cevap vererek bütün tereddütlerimi giderdi ve şu anda onunla çalıştığım için gerçekten şanslı hissediyorum.
Operasyon iki seans sürdü. İlk gün ilk gün 2000 greft ve sonraki gün kalan kısmı ekildi. Ekim sırasında lokal anestezi kısmı hariç hicbirsey hissetmedigimi söyleyebilirim ayrıca sürekli operasyon süreci ile ilgili bilgi verdi.Hem operasyon öncesi hem de operasyon sonrası fotolarımi aşağıda paylaştım.

Arkadaşlar selamlar,
Dr. Bekir Bek ile saç ekim operasyonumuzun üzerinden tam 1 yil geçti ve sonuclari sizinle paylaşmak istedim. Artık saçlarım resimlerde gördüğünüz gibi en doğal halini yakaladı ve gercekten harika sonuc elde ettik. Sizlerin de yorumlarını merak ediyorum.

architect25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 24 Kasım 2024, 15:43:15 »
Çok iyi görünüyor, güle güle tarayın. |-nazarboncugu-|

Lazrail

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 24 Kasım 2024, 20:50:37 »
Maşallah çok güzel sonuç, hayırlı olsun.

Kelocan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 25 Kasım 2024, 13:59:05 »
Merhabalar.
Dr Bekir bek in sitesine ulaşamıyorum, iletişim için.

Sorry, access to this website is blocked from your country.

Bu şekilde bir hata veriyor. Daha önce sn Hintel numarasını paylaşmıştı forumda. Lakin o numarayada bakan yok. İletişim numarası verebilecek varmı.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 25 Kasım 2024, 14:01:15 »
Merhabalar.
Dr Bekir bek in sitesine ulaşamıyorum, iletişim için.

Sorry, access to this website is blocked from your country.

Bu şekilde bir hata veriyor. Daha önce sn Hintel numarasını paylaşmıştı forumda. Lakin o numarayada bakan yok. İletişim numarası verebilecek varmı.

Aynı numara ya şöyle bir durum var sonuçta bekir hoca kendi başına saç ekimi yaptığı için her gün ekim’de oluyor doğal olarak 1 Ekim’i de 2.03 günde bitiriyor ve ayda sadece 12 hasta alıyor sen o numaradan yazmaya devam et geri dönüş olur ama genelde ileri tarihe bir randevu verebiliyor çünkü ayda sadece 12 tane Ekim yapabildiği için dolu o yüzden ara ulaşırsın elbet ya da WhatsApp‘tan yaz hatta şöyle de yazdıysan daha iyi olur hani ben size ikim yaptıracağım tarih önemli değil bana boş bir günü ayarlayın şeklinde konuşursan direk sana verebilir gün
Global Moderator

Kelocan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 25 Kasım 2024, 14:34:52 »
Aynı numara ya şöyle bir durum var sonuçta bekir hoca kendi başına saç ekimi yaptığı için her gün ekim’de oluyor doğal olarak 1 Ekim’i de 2.03 günde bitiriyor ve ayda sadece 12 hasta alıyor sen o numaradan yazmaya devam et geri dönüş olur ama genelde ileri tarihe bir randevu verebiliyor çünkü ayda sadece 12 tane Ekim yapabildiği için dolu o yüzden ara ulaşırsın elbet ya da WhatsApp‘tan yaz hatta şöyle de yazdıysan daha iyi olur hani ben size ikim yaptıracağım tarih önemli değil bana boş bir günü ayarlayın şeklinde konuşursan direk sana verebilir gün

Teşekkürler sn Hintel. Akşam bir daha yazayım .

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 25 Kasım 2024, 15:19:57 »
Çok iyi sonuç

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 25 Kasım 2024, 21:09:33 »
tebrikler hocam çok iyi sonuç.

Facebook Twitter Instagram