Saç Ekimi Sonuçları
gayet güzel gidiyor umarım zamanla dahada hızlanır çıkışlar.
Merhabalar herkese,Saç ekimi operasyonumla ilgili öncesi ve sonrası fotolarımi paylaşmak istedim. Ameliyatımı 1 Kasım'da Dr. Bekir Bek gerçekleştirmişti. Konuşmak için henüz erken olsa da şu ana kadar sonuçlardan çok memnunum.
Merhaba arkadaşlarForuma daha önce üye olmuştum ama paylaşım yapmak için bir fırsat bulamamıştım. Saç ektirecek olan arkadaşlara faydası olacağını düşündüğüm için ben de kendi saç ektirme operasyonumu paylaşmak istiyorum. Saç ekimi konusunda çok kararsızdım (başarı yüzdesi, donor bölgesinin iyileşmeme olasılığı, ilaç kullanımı vs.) ama uzun ve detaylı araştırmalarım sonucunda saç ektirmeye karar verdim. Operasyon için değerli hocam Bekir Bek ile anlaştık ve yaklaşık 2,5 ay önce 3181 greft ekildi. Operasyon öncesi ve sonrası bütün sorularima sabırla cevap vererek bütün tereddütlerimi giderdi ve şu anda onunla çalıştığım için gerçekten şanslı hissediyorum. Operasyon iki seans sürdü. İlk gün ilk gün 2000 greft ve sonraki gün kalan kısmı ekildi. Ekim sırasında lokal anestezi kısmı hariç hicbirsey hissetmedigimi söyleyebilirim ayrıca sürekli operasyon süreci ile ilgili bilgi verdi.Hem operasyon öncesi hem de operasyon sonrası fotolarımi aşağıda paylaştım.
Hocam gayet guzel gozukuyor masallah, nazer degmesin. Sok dokulmede saclarinizin ne kadari dokulmustu?
Ekim öncesi duruma bakarak 128 gün için gayet iyi son durum .Umarım zamanla dahada hızlanır çıkışlar.
Bekir hocanın sonuçları bende merak ediyorum ekimleri çok güzel sonuçta memnun edici olacaktır diye düşünüyorum
Şuana kadar süreç sağlıklı ilerliyor gibi kardeşim.Ben de Bekir hoca da saç ekimi yaptırdım sizi 2 ay geriden takip ediyorum.hep berabe sağlıklı saçlara kavuşmak dileğiyle
MaşaAllah hocam gayet güzel ilerliyor.Ben de Bekir bey de ekşm yaptırdım Şuana kadar çok memnunum .İnşaAllah sizin de güzel sonuçlanır