Saç Ekimi Sonuçları
sls sles paraben ve sülfat tuz içermeyen şampuan kullanmak en iyisi. benim şampuanım natura keratin. quality life'ın da şampuanı var o da bahsettiğim gibi
kesinlikle katılıyorum bunları içermeyen bir şampuan olmalı ama piyasada bu tarz şampuan çok yok sülfatsız diyorlar ama sülfatın farklı bir türü oluyor içeriğinde
aynen öyle. eczanede satılan sülfatsız şampuanın içerisinde magnesium laureth sulfate vardı sülfatsız değil yani. markası evocapildi boşa gitti para benim bulduğum içeriği temiz iki şampuan yukarıda bahsettiklerim
Bende egzama olduğu için sulfatsiz şampuan işe yaramıyor en bilinen Fransız markası şampuan aldım sulfatsiz diye sos paravan içermiyor fakat hem saçımı döktü hem de egzamayi aldırdı. Egzamama en iyi gelen Vichy dercos onda sülfat var fakat sac dökmüyor egzamayı da yatıştırıyor. Daha açık ifadeyle benim yukarda bahsettiğim şey şu mesele sülfat degil herkesin saç tipi farklı sana iyi gelen başkasına iyi gelmiyor esas mesele bu aslinda. Bu konuya nasıl vardın dersen senelerce başkalarına iyi gelen şampuan ben alınca bana ters etki yaptı aksine başkasına kötü gelen bana iyi geldi anlatmak istediğim buydu aslinda.
Bu iki sampuan da benim takibimde. İkisi arasindaki farklar nelerdir?
Sodium C14-16 olefin sulfonate farklı. Quality life’ınki Sodium C12-14 olefin sulfanoteArasında fark yok sayılır
Yalnız quality life da farklı olarak benzil alkol var.