Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: ruhi mücerret - 30 Aralık 2017, 15:19:09Beşiktaşın bayern münihi elemesini ligde şampiyon olmasını ve herkesin istediği saçlara kavuşmasını diliyorumruhi cenk kalsaydı bu işte yuzde 40 sans vardı cenk gider bjk avrupada biter ispanyol ondan daha kaliteli ama kattığı hava tartışmasız cenkin yarısı kadar yok hasta fenerli olsamda o gun turkiyeliyiz maçı beklioz şimdiden ama işimiz zor bayern zayıfladı demesimnler kupaya aday bir takım psg madrid galiba ile bayern bence final oynar bjkyi gecerse inan kura ceilrilekn dedim bayern gelicek diye genede sınırları zorlucaz
Beşiktaşın bayern münihi elemesini ligde şampiyon olmasını ve herkesin istediği saçlara kavuşmasını diliyorum
Bu yıl aynanin karsisina gecince bu kel kafayi nasıl kamufle edecegim diye degilde saclarıma nasil sekil verecem diye dusunmekle gecmesi dilegiyle😀
2018 yılı size ve ailenize sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Yeni Yılınız Kutlu Olsun...
Piyango bileti aldım çıkarsa 2 kişiyi koray erdoğan a goturup saç ektirtcem 😀Yeni yılda kafanizin icide disida sorunsuz ve güzel olsun