Merhaba arkadaşlar.Bir süre araştırma yaptıktan sonra bende sonunda saç ekim operasyonu yaptırıp aranıza katılmış bulunmaktayım.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile dr bekir bey le yaklaşık 3 ay önce video konferans ile irtibata geçmiştim.Kendisi şuan için saçlarımın ince olduğunu,donör bölgeyi güçlendirip operasyona o şekilde karar verirsek daha sağlıklı olacağını söylemişti.Ve tavsiyesi üzerine finasterid kullanmaya başladım.Yaklaşık 3 ay finasterid kullanımı sonrası gerçekten fark edilir bir gelişme gördüm.Kullanmayı düşünüp yan etkilerinden dolayı vazgeçen arkadaşlar için söylüyorum,eğer operasyon öncesi bu ilacı kullanır ve sonrasında operasyon yaptırırsanız en iyi kararı vermiş olursunuz.Dr bey de şaşırdı bu kadar kısa sürede görülen gelişmeye.Hatta köklerin beklediğinden sağlıklı olduğunu söyledi.
Operasyon süreci olarak bekir bey ve ekibinden gayet memnun olduğumu söylemeliyim.Bütün süreci kendisi yapıyor hem köklerin alımı hem de yerleştirilmesi olayını.2 gün süren bir operasyon oldu.3.gün bandajlar açıldıktan sonra dr bey 10 gün boyunca yamanız gerekenleri yazılı bir şekilde size anlatıyor.Ve 12 ayboyunca süreci takip edeceğini söyledi.Bu forumun araştırma sürecimde çok faydasını gördüğüm için sürecimi ben de paylaşmak istedim