Arkadaşlar hepinize merhaba.
Ben saç ektirmeye karar verdim ve güvendiğim 2 yer ile görüştüm. Birisi Antalya'da diğeri ise Eskişehir'de. Antalya'daki yere fotoğraf attım 3500-4000 greft ekeriz dedi. Eskişehir'deki doktor ise 2500 greft yeterli olur dedi.
Eskişehir'deki doktora 4000 greft denildiğini söylediğimde abarttıklarını, tek seansta 4000 greft almanın zor olduğunu (daha doğrusu arka bölge için sağlıklı bir alım yapılamayacağını) ve ekiminin de 13 saati bulabileceğini söyledi.
Antalya'daki yer 3500-4000 greft 8 saat dedi, Eskişehir'deki doktor ise 2500 greft 11 saat dedi.
Eskişehir'deki doktora kendim bizzat gittim ve saçlarıma baktı, ektiği hastalardan 8-9 tanesinin önce ve sonrasını gösterdi gayet güzel ve doğal gözüküyordu, muayene saatimi beklerken 2 gün önce ektirmiş bir kişiyle karşılaştım ve bir çok arkadaşının bu doktora ektirdiğini, çok güzel ektiğini ve kendisi de yurtdışından ektirmek için bu doktora geldiğini söyledi.
ve son olarak sizlere de şunu söylemek istiyorum, kendi şehrimden arkadaşım arenamed'e ektirdi, sadece şakaklarına yaptılar 4000 greft ektik demişler. Tahminim bazı yerler belki çok para almak için ya da başka bir sebep bilemiyorum biraz fazla söylüyorlar gibi.
Eskişehir'deki doktorla konuştuğumuz ekimin ön kısmı aynı aşağıdaki arkadaşta olduğu gibi. saçlarım aşağıdaki arkadaştan biraz daha fazla.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=43.0bu konudaki 3300 ektiren arkadaşla kendimi kıyasladığımda 2500'ü normal, 4000 i açıkçası fazla buluyorum. Sizlerin bu konudaki fikirlerini merak ediyorum, ilgilenen herkese çok teşekkürler.
aşağıdaki de benim resmim, doktorla ekilecek diye kararlaştırdığımız bölgeyi işaretledim.