Tüm Forum Üyelerine Merhaba,
Aslında instagramda denk geldiğim bir saç ekime merkezine ekim yapmayı düşünürken forum şans eseri fark ettim. Buradaki paylaşımlar üzerine AsumanHair / Asmed gibi saç ekim merkezlerinden haberdar oldum. Bu nedenle öncelikle Hintell'e ve Forumda paylaşım yapan herkese teşekkür ederim.
Sigara ve Alkol : Kullanmıyorum
Operasyon Öncesinde Kullanılan İlaçlarxpciea : 2 Ay
Proscar: 40 Gün
C Vitamini: 2 Ay (3 Günde 1)
B Vitamini: 2 Ay
Operasyon için bir süre Asmed Dilek Çakır ve Asuman Hanım arasında git gel yaşadım. Fiyat Performans olarak Asuman Hanımı tercih ettim. Her iki tercihte farklı avantajlar ve dezavantajlar barındırıyor. Umarım kendim için doğru olanı tercih etmişimdir.
Ekim Süreci sabah 9 gibi başladı 18.30 gibi sona erdi. Alın çizgimin daha aşağı alınmasını istemiştim ama Asuman hanım iyi ki beni bu çizgide ikna etmiş.
Ekimimde Donör alma sürecinde Enes Bey ve Aleyna Hanım vardı. Ekim Bölgesinin kanal açma işlemini Asuman hanım tek başına gerçekleştirdi. Ekim Sürecininde neredeyse yarısına Asuman hanım dahil oldu. Özellikle kanal açma sürecinde ufuk açıcı bir sohbetimiz oldu Asuman hanımla.
Buradan kendisine sevgiler. Bu arada Enes bey ve Aleyna hanımda süreçte gayet ilgili davrandılar.
Ekim Sonrası 4. Gün ekim bölgesinde ihtilanma başlangıcı farkedilince fucidin başlandı. İlk 9 Gün sadece dokun çek olarak yıkamalar yapıldığı içinde kremler ekim alanında sağlam bir kabuk tabaka oluşturdu. Bugün 10. gün(ekim günü hariç) dün itibariyle bepontol krem başlandı ve bugün hafif dairesel hareketlerle yıkamaya başladım. Kabukları en Geç yarına kadar tamamen dökmeyi planlıyorum. Umarım bir sorun olmadan tamamlarım.
Kullandığım Takviyeler:
1. Xpciea
2. Proscar 1/4
3. C vitamini 1000mg
4. VM2000 SOLGAR
5. D Vitamini
6. Omega3
7. Coraspin
8. L-Arjinin
Bu Sekizi Her gün
9.Alpa Lipoic Asit 3 günde 1
10. Kırmızı Ginseng 3 Günde1
11. Magnezyum Çinko 2 Günde 1
Şeklinde Kullanıyorum.
Ekim sonrası tüm uyarılara maksimum düzeyde dikkat etmeye çalıştım. 10 gündür evde istirahat ediyorum. Umarım ortaya çıkan sonuç bu kadar emeğe değecek beni mutlu edecek bir sonuç olur.
Yorumlarınız merakla bekliyorum.