Saç Ekimi Sonuçları
minoxil e hiç bulaşmadan topikal finasterid ve haftada 3 4 kez konazol şampuanla sonucun etkisi artar mı sizce? ne zamandır kullanıyorsunuz yorumnuz nedir
Ketokonazol %2 şampuanı ucuz, ulaşımı kolay ve güvenli olduğu aynı zamanda AGA için iki problemle birlikte mücadele ettiği için kullanmaya değer bir üründür ancak diğer 2 FDA onaylı ilaç (min ve Fin)kadar güçlü değildir. Buna rağmen diğer etken maddeler için bir etki arttırıcı olarak kullanmaya, inflamasyona karşı kullanmaya ve dökülmenin ilk evrelerinde kullanmaya değerdir.Ben bayabuzun zamandır kullanıyorum.haftada 2 yada maks 3 kez bu şekilde 1 ay geçtikten sonra sonraki ay haftada tek kullanıyorum.sonta yine bir sinraki ay haftada 2 şeklinde.japonyada yapılan bir çalışma daha vardı onu bulamadım şimdi ketokenozal ile ilgi oradada çok iyi sonuçlar vardı.olablir minox olmadan bir deneyin.bakalim nasıl olacak.ama ilerleme hızı kesinlikle yavaş olacaktir bundan net eminim.
dökülmenin ilk evrelerinde kullanmaya değerdir. demişssiniz. benim şu an saç ekimi yapıldı 3 aya girmek üzereyim saç ekimden sonraki faydası nasıl olur
Arkadaşlar ben şimdilik gelişme nedir ne değildir size aktarayım yaklaşık on gün oldu kullandigim etkenler fin0.1 caffeine ve azeleik şuanda kaşınma olmuyor hemen yağlanma olmuyor biraz saçlarıma can geldi diyebilirim dökülme fark yaratır şekilde azaldı ben caffeinli olduğu için kombinasyon amacı ile yanına alpecin C1 şampuan da ekledim suanlik tek handikapı losyon yağlı olduğu için her sabah yıkamak zorundasınız saç çıkışı sakaklarla alakalı gibi konularda gelişme olursa da burada aktaracağım bilginiz olsun bir de losyon 60ml bir ay gitmez neden mi saçın tam dibine uygulamak zor soyleki tam yedirmek için normalinden fazla damlatiyorum sacada bulaşıyor doğal olarak yani ok beş gün bende anca gidecek fark yaratsin toparlasin çıkışta sağlarsa umurumda da olmaz gerekirse iki şişe alırım.
finasterid losyon kullanan arkadaşlar nasıl gidiyor
4 ay oldu dökülme hala sıfır.yeni saclar çıkmaya devam ediyor sakaklar belirgin ölçüde kapandı.bunay Fin losyon içine %2 ketoconazole ve %0.1 biotin ile %0.1 kafein eklettim öyle kullanmaya başladım.iyi ki bu nur eczanesi var arkadaşlar çok memnunum.losyanun içine kendileri biberiye yağı ve Hint yagida ekliyorlar.gercekten iş görüyor başka kullananlarda nasıl acaba durum
Bende saç çıkışı gözlemlemedim hacım var dökülme azaldı birde biotin ve ketoconazole ekletmedim bilmiyorum daha mı etkili olur cafein bendeki
bende Nur eczanesınden 0.05 oranında finasterıd losyon hazırlatıp basladım 1 haftadır. Kokusu cok guzel degıl Lauriye katılıyorum surup dışarı cıkmak cok mantıklı degıl. Aksamları 1 ml surup yatıyorum dırek sabah yıkıyorum