Gönderen Konu: 5250 greft Ramazan bey saç ekim uzmanı  (Okunma sayısı 9932 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5250 greft Ramazan bey saç ekim uzmanı
« Yanıtla #15 : 30 Aralık 2017, 06:56:33 »
61.gün
Bir olaya, iyi yada kötü notunu vermek, olaya hangi acidan bakmis oldugunun göstergesidir. 2. Futbol liginden 1. Lige cikip, sezonu 14. sirada bitirip kümede kalan bir takimin duygulari, sanki sampiyon olmus kadar tatli ve sinirsizdir. Bir Trabzonspor, GS, FB veya BJK 14. sirada bitirmis olsalar.... onlar icin rezalet bir sonuctur!!! Senin kafana ekilmis olan saclar cikarsa, ki tahminimce büyük bir bölümü cikacaktir, seni mutlu etmege yetecektir.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 30 Aralık 2017, 08:15:54 »
10 numara yorum olmuş. Hatayli abi müthiş benzetmeler yapıyor.

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Aralık 2017, 09:57:20 »
Bence ön çizgi iyi olmuş. Geride olan ön ekim zaten istemem
Ben tercihen bu şekilde ön çizgi istedim.
Şimdiki aklım olsa 4000 greft ektirtirdim. Sonra 2. Seans
3000 daha ektirirdim. Dönor alanı çok hırpalatmak riskli bir iş.
Burada çok kötü şeyler gördüm.
Zaten çoğunlukla doktorlar 4000 ü geçmiyor.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 30 Aralık 2017, 12:51:44 »
10 numara yorum olmuş. Hatayli abi müthiş benzetmeler yapıyor.
Sagol Fenerlim!! Fakire 10000TL ver... ömrünün sonuna kadar dua yersin!!! Trilyonere 1 Milyon ver, suratina, sanki küfür etmissin, gibi bakar!!!! Buda buna benzer gibi birsey!!!!

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2018, 17:34:10 »
Hintel Sence kaç greft ekilmiş..

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 12 Ocak 2018, 10:51:58 »
76.gün
Sizce süreç nasıl. Çıkışlar normalmi yavaşmı.
Panplus tablet kullanıyorum. Günde 3 tane. Doktor önerdi.

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2018, 16:35:04 »
Kimse yokmu. Görüntü var. Yorum yapan yok..

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2018, 16:45:10 »
Sureciniz gayet normal ilerliyor donorunuzde yuksek sayida greft alinmasina ragmen iyi toparlamis bundan sonraki surecte en büyük arkadasinjz sabir olacaktır hayirli olsun

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Ocak 2018, 18:05:26 »
Teşekkürler.

Thor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 13 Ocak 2018, 01:47:47 »
Hocam bana göre biraz geriden geliyor gibi süreç.Ama moral bozmayalım umarım iyi olur.Birde bu kızarıklık olayı neden oluyor.Genelde slit yönteminde uzun süre kalıyor bu kızarıklık.Dhi de hemen yok oluyor analizlerime göre.Sizce bu kızarıklık olayı iyi birşeymi kötü bir durummu kan dolaşımı açısından.

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 13 Ocak 2018, 09:51:33 »
Dhi yöntemi ile 0 araba alırım bu grefte sayısına göre. o kadar bütçem yok. totalde 4000 tl ödedim.
kızarıklık olması normal herkezde oluyor bu formda incelersen bu zamanlardan daha fazla sürüyor.
Hem dediğin gibi kanlanma oluyor olması iyimiş.

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 13 Ocak 2018, 12:35:49 »
Hocam bana göre biraz geriden geliyor gibi süreç.Ama moral bozmayalım umarım iyi olur.Birde bu kızarıklık olayı neden oluyor.Genelde slit yönteminde uzun süre kalıyor bu kızarıklık.Dhi de hemen yok oluyor analizlerime göre.Sizce bu kızarıklık olayı iyi birşeymi kötü bir durummu kan dolaşımı açısından.
76 günde çıkan saç gördün mü dostum geriden geliyor diyorsun biraz mantıklı yorum yapın .4 ay öncesi çıkış beklemek mantıksız ataklar 3.5 ay civarı hafif şekilde başlar . 4- 6 ay arası yoğun olur çıkışlar  ve 8. aya kadar kademe kademe çıkar 12.ayda da biter bu iş.
   hocam süreciniz normal  ve henüz çok erken kızarıklık 6. aya kadar  sürecek gibi sizde sorun etmeyin geçecektir .hayırlı olsun

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 13 Ocak 2018, 12:38:08 »
sen birde dhi tekniğini inceden inceye övüp duruyorsun hayırdır asgardlı odinin oğlu thor

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 13 Ocak 2018, 23:36:19 »
Hocam benden size tavsiye aynaya bakip foto cekmeyin uzun bir sure. 120. Gune kadar da sabredin. 4 ay sonunda karartilar olacaktir muhtemelen.

Thor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Ocak 2018, 03:15:29 »
sen birde dhi tekniğini inceden inceye övüp duruyorsun hayırdır asgardlı odinin oğlu thor
Yunan kahramanı perseus kimsenin tekniğini övüp yada yerme gibi bişeyim yok benim neden bu ağızla konuşuyorsun.Sadece bir soru sordum biliyorsanız cevaplarsınız bilmiyorsanız eleştirisel birşey yapmanıza gerek yok.Kızarıklık olması belki iyi bişey diyede düşünüyorum kan dolaşımı açısından demekki sizin övdüğünüz şey slit miş onu anladık.Sağolun cevap için.

Facebook Twitter Instagram