Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt | 3100Graft Saç+2000 Sakal+700 Göğüs 5800 Graft NW6  (Okunma sayısı 25008 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dr jalenin son gunlerde adı geciyor musterileri çoğaldı sakal gogus alması çok guzel bir olay sakal zaten kalındır tepenin arkası açıksa orayı guzel kapatır diyordu bir ekimci gogusten kalitesiz duruo diolar ama donor yetersiz olan arkadaslr ne yapcaık fue ilk çıktığında futtan farklı sakal goguste alınır diye tanıttılar fueyi insallah sakal gogus ekimleri ii çıkarda dr jalenimn donoru yetersiz olup saçını kapamak isteyenlere avantaj olur bu

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
hocam doktor hanım herhangi bir şey söyledi mi sakalla ilgili
ne zaman jietle traş olabilirsiniz vs

Kardeşim benim 5. günde sakalla ilgili hiçbir sorun kalmadı. Kamu personeliyim, işe başlayacağım gün sakal baya uzamıştı traş oldum sorun olmadı. Sadece kök alınan yerlerde sakalı uzatıp kaşıdığım için tahrişler vardı nadixa kreme başladım oda geçti sayılır..

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
dr jalenin son gunlerde adı geciyor musterileri çoğaldı sakal gogus alması çok guzel bir olay sakal zaten kalındır tepenin arkası açıksa orayı guzel kapatır diyordu bir ekimci gogusten kalitesiz duruo diolar ama donor yetersiz olan arkadaslr ne yapcaık fue ilk çıktığında futtan farklı sakal goguste alınır diye tanıttılar fueyi insallah sakal gogus ekimleri ii çıkarda dr jalenimn donoru yetersiz olup saçını kapamak isteyenlere avantaj olur bu
Ankara'da nw 6-7 en iyi çalışan en iyi sonuç alan hoca bence Jale Şenyurttur.

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam doktor hanım herhangi bir şey söyledi mi sakalla ilgili
ne zaman jietle traş olabilirsiniz vs

Kardeşim benim 5. günde sakalla ilgili hiçbir sorun kalmadı. Kamu personeliyim, işe başlayacağım gün sakal baya uzamıştı traş oldum sorun olmadı. Sadece kök alınan yerlerde sakalı uzatıp kaşıdığım için tahrişler vardı nadixa kreme başladım oda geçti sayılır..
hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

perseus

• Ziyaretçi
benim forumda gördüğüm kadarıyla ankarada bu işi yani nw 6 -7 lerde en iyisi serdar gökremdir. jale hocanın net sonucu 1 tane sanırım forumda, üstelik 5 6 bin greftler ekiyor serdar hoca 3500 ile noorwod 6  kapatıyor ve çok daha tecrübeli bir hekim hemde manuel benim de  düşüncem bu.
 sizin ekim ilginç cidden çok merak ediyorum sonucu hayırlısı olsun

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
On cizgiyi siz mi istediniz yoksa hoca mi belirledi? Forumda acikligi sizinkine benzer bi arkadasin on cizgisi bayagi bi gerideydi simdi iki ekimi yan yana getirince sizin on cizginiz bayagi iddiali olmus gibi on cizgi geride olsa kisitli donorunuzle daha sik bi goruntu olusurdu diye dusunuyorum tabi  ama sonucta sizin saciniz sizin tercihiniz umarim dilediginiz gibi olur

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Ücret olarak ne ödediniz mahsuru yok ise

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
benim forumda gördüğüm kadarıyla ankarada bu işi yani nw 6 -7 lerde en iyisi serdar gökremdir. jale hocanın net sonucu 1 tane sanırım forumda, üstelik 5 6 bin greftler ekiyor serdar hoca 3500 ile noorwod 6  kapatıyor ve çok daha tecrübeli bir hekim hemde manuel benim de  düşüncem bu.
 sizin ekim ilginç cidden çok merak ediyorum sonucu hayırlısı olsun
Jale hocanin sonucu beklenen 3 ekimi var 3ude cok iyi gidiyor. Serdar hoca evet başarılı ekimleri var fakat sac koklerini askeri birlik gibi siralamasi dogalligi golgeliyor sahsi görüşüm. Tecrube konusuna gelince jale hoca 56 yaşında yani bilmiyorum kardeşim herkesin görüşü farkli ben serdar hoca ilede görüştüm 2016 yilinda Ankara'da hepsiyle görüştüm. Birtek jale hocaya yaptirmak istedim. Onemlo olan hepimizin ii sonuç almasi inşallah herkez dilediği sonucu alir

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
On cizgiyi siz mi istediniz yoksa hoca mi belirledi? Forumda acikligi sizinkine benzer bi arkadasin on cizgisi bayagi bi gerideydi simdi iki ekimi yan yana getirince sizin on cizginiz bayagi iddiali olmus gibi on cizgi geride olsa kisitli donorunuzle daha sik bi goruntu olusurdu diye dusunuyorum tabi  ama sonucta sizin saciniz sizin tercihiniz umarim dilediginiz gibi olur
On çizgiyi ben bu şekilde istedim hocanın farklı çizimi oldu. Onu sık ekip arkaya doğru seyrelmesi yonunde karar kildik

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Ozelden gonderdim kardesim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ozelden gonderdim kardesim

bu bölümde https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?board=17.0 konu açarak jale hanımın güncel fıyatını yazabılırsınız.
Global Moderator

erkndinc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar,

Süreciniz nasıl ilerliyor acaba? Güncel resim paylaşabilir misiniz ?

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Yarın 50. Gün

Ozgur

• Full Member
En merak ettiğim ekim konusu, şimdilik bir sorun görülmüyor umarım firesiz tüm ekilenler çıkar  ;)

Çocuktum

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
En merak ettiğim ekim konusu, şimdilik bir sorun görülmüyor umarım firesiz tüm ekilenler çıkar  ;)
Firesiz derken ? Bu saatten sonra nasıl fire olcakki. Çıkmayan kökler firemidir yoksa çıkmayan kökmüdür  :)

Facebook Twitter Instagram