Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt | 3100Graft Saç+2000 Sakal+700 Göğüs 5800 Graft NW6  (Okunma sayısı 24992 defa)

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
S.Aleyküm arkadaşlar

2 yıllık araştırmalarım sonucunda bende saç ekimine karar verdim. Herşeyi açık açık yazacağım. Özellikle Norwood 6 ve dönor alanı yetersiz olan arkadaşlar için faydalı olur. Bende sonuçları bekleyeceğim hep birlikte görceğiz.

Ankara'da hemen hemen her hocayla görüştüm. Beni ikna edebilen tozpembe hayallere sürmeyip açık ve şeffaf bi şekilde durumumu anlatan Jale Hocayı seçtim. Dönor alanımdan 3500 e kadar zorlarız daha fazlası çıkmaz dedi ilk gitiğimde. Bende bunun farkındaydım. Fakat birkere bu işe gireceğim ve kamu personeli olduğum için sakalın zaten önemi yok :) göğüs ve dönor olmak üzere ekim yapılmasını önden arkaya doğru seyrekleşerek karar verdik. Ekim günü Balgat Koru Hastanesine gittim. Üzerinize ameliyat elbisesini giydirip ekim yapılacak ameliyathaneye götürüyolar. 2 Seans 2 gün olacak şekilde planladık. Arkadan ön bölgeye ekim saat 1 de başlayıp 5 te bitti. 2. Seans sakal ve göğüsten olacaktı. Hocayla görüşmelerimiz sonucu 2. seansıda hemen arkasına başlatma kararı aldık. Sakaldan 2 bin 750 graft de göğüsten alındı. Sakal köklerim ince olduğunu söyledi hoca. Göğüsten 1000 tane alındı ama 700ü ekildi diğerlerin kökleri kötü olduğu için.. Ekim esnasında ufak tefek ağrı oldu tabiki. 10 saat sürdü 2 seansı tek seansa çevirdik. Ama ekimden sonra hafif baş dönmesi dışında sabah kalktığımda hiçbir ağrı sızı çekmedim Şuanda gayet iyiyim. Süreci hep birlikte takip edeceğiz umarım güzel bir sonuç alırım...

socalled

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım herşey yolunda gider. Göğüs ve sakaldan oluşan ekim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sadece özellikle de göğüs bölgesi kıllarının saç gibi uzatmadığını okumuştum.
Ense bölgesinden alınması hiç düşünülmedi mi acaba? Yada oradan alınıyor mu hiç bilmiyorum. Hiç değilse ense traşından da bu sayede kurtuluşunuz.
Sürecini heyecanla takip edeceğim. Tekrar geçmiş olsun...

altandem

• Ziyaretçi
Umarım herşey yolunda gider. Göğüs ve sakaldan oluşan ekim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sadece özellikle de göğüs bölgesi kıllarının saç gibi uzatmadığını okumuştum.
Ense bölgesinden alınması hiç düşünülmedi mi acaba? Yada oradan alınıyor mu hiç bilmiyorum. Hiç değilse ense traşından da bu sayede kurtuluşunuz.
enseden alinan saçlar ilerleyen zamanda dökülüyor hocam

altandem

• Ziyaretçi
sakal fotosu gorebilirmiyiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun açıklıgın fazla umarım seni tatmın eden bir sonuc alırsın gögüs kılı ekımıde ilk oldu forumda ve ilginç geldı.
Global Moderator

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3.500 greft alınamayacağı doğru,ama sakal ve göğüs kılları saç gibi kesinlikle uzamaz ve iyi durmaz,tabi yaa kısmet

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun eğer başarılı olursa jale hoca türkiyede ekim konusunda önemli bir aşama kaydeder. ekimin önemli,, vücut kılı kullanımı ilk oldu ..bu tarz cesur işler cidden iyi oluyor ..umarım sıkıntı olmaz ve çıkar ekilenler paylaşımı sakın bırakma dediğim gibi önemli bir ekim

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
evet ekimden önce çok araştırdım sakal ve göğüs ekimi hiç bulamadım ekim öncesi bana yardımcı olabilecek. Bende oyüzden benm durumda olan arkadaşlara yol gösterici olması açısından açtım konuyu. Enseden 3100 çıktı Jale hoca dönor bölgesine çok titiz çalışıyor. Ben zaten fırça gibi saçlarım olsunda istemiyorum. Sakal ve göğüsten aldığı her teli de ekmedi 2700 tane ekti 3000 binden fazla çıktı. Sakal konusunda çok rahatım bugun kabuklar dökülmeye başladı bile birazdan sakal fotosunuda ekleyeceğim.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut

Kardeşim benim için tek tercihdi göğüs ve sakal. göğüs kılı evet saç gibi uzamıyor fakat komple açık olmasından iyidir. Dönor bölgem yeterli olsaydı zaten böyle olmayacaktı aslında bende merak ediyorum bakalım sonuçları hep birlikte takip edelm

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
sakal ve göğüs resimleri

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun sakalın sonucları guzel oluyor mantik olarak ta dusunursen zaten sakal sac gibi uzayabildigi kadar uzuyor ayra avantaji kalin olmasi tepe ve vertex icin idealdir ama gogus killarina guvenmemek lazim hacimsiz oluyorlar sac ve sakal aralarina ekilirse karisip kendi capinda biraz kapaticilik saglar ama duyumlarima gore de gogus killarinda dokulme orani daha yuksekmis hayirlisi olsun kardes afedersiniz ama bir atasozu vardir sicanin sidigi denize faydalidir diye😀😀gogus killari icin konustum sonucun iyi olur insallah jale hoca bu ekim isine gayet onem veren biri zahmetten kacmiyor belliki.bende sahin hoca ya ekim olacak cok az kaldı

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Ben çok memnun kaldım. İlgi alaka işin ehemmiyeti konusunda ciddi kendi sorunu gibi ilgileniyor bunu gerçekten hissettim ve reklam yapmıyorum. Çok uğtaştı çabaladı bizzat şahit oldum zaten. Göğüs kılları arkadaki seyrek alana sakal ile karışık ekildi hocam benim beklentim verteks bölgesinden çok değil ön bölge. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız.

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ekimin hayırlı olsun. Umarım istediğin, hayal ettiğin sonuca ulaşırsın. Göğüs kılı ve saç köklerinin aynı kalitede olmayacağının bilincinde olarak süreci takip etmek beklenti açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ama inşallah güzel bir sonuç alırsın :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun Miracless. Insallah istedigin sonucu elde edersin. Bence korkacak birsey yok, cünkü korkunun zaten ecele faydasi yok! Girismis oldugun olay neden olmasin ki???

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz. Farklı bir ekim 3 bir arada.
İnşallah sonucu sizi memnun eder.
Sakal ekimini vertex için bende düşünüyorum normalde donör yeter dedi hoca ama ben o bölge seyrek kalsın istemiyorum o yüzden sakal düşünüyorum sizin sonucu takip edeceğim. Sakallar belirli bir bölgeye mi ekildi

Facebook Twitter Instagram