Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt | 3100Graft Saç+2000 Sakal+700 Göğüs 5800 Graft NW6  (Okunma sayısı 24995 defa)

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Bugün 71. Gün bitiyor.. nasıl sizce durum arkadaşlar...

matrix5334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun dostum. Bence gayet başarılı bir ekim olmuş. Biz aşırı kellerin çok da beklentisi olmaması gerekiyor zaten.gidişatin güzel, 💯. Günden sonra, beklentilerin artacaktır.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun ikinci ekim icin sakal alimi da yalan yerleri arastiriyorum. takip ediyorum paylasimlar icin teşekkürler

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Henüz çok erken nw7 seviyesi kafada kan dolaşımı az 120 den önce pek birşey bekleme
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
113. Gün beyler çıkışlar başladı. Sakal ve göğüsten alinanlar dipte kisa kisa duruyior bakalim

Mayday

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum fotoğraf net değil imkanın var ise daha netini yüklermisin

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
120. Gün hatırına resim atalım dedik.

Bomboş nw7 seviyesinde bi kafa için suana kadarki süreçten çok memnumum. İyi gittiğini düşünüyorum. Ön tarafa enseden ekilenler çıktı uzadı arka tarafta sakal ve göğüs kılları uzamaya başladı.  Jale hanim 10. Aya kadar beklememi ondeki saçları yakalayabiecegini söyledi. Umutluyum.. aylık resim atacağım bundan sonra..
.

Arif

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun. Bende sakaldan ekim yaptırmayı düşünüyorum. Sakaldan alınan greftlerden memnun musun?
Son durumunu paylaşabilir misin?
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2018, 16:28:52 Gönderen: riva »

demir29

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
abi kacıncı günün resim atar mısın güncel

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Uww 120  gune guzel 3 aya senin kafa dolacak demedi deme ;)

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
S.A Arkadaşlar

Bir süre bekledim bilerek resim atmadım aklımdaydı bugün 166 günlük sonuçları sizinle paylaşayım dedim. Öncelikle saç dökülmesi başladığından beri Minoxil, Shenmin (İlaç), Bioxcin, Prominoxil vb. Bir çok ürün kullandım. Sonuç alamadım aldığım ufak tefek sonuçlarda geçici oldu. Belki onlara döktüğüm paraya bir seans saç ekimi bile yaptırırdm. Keşke daha önceden yaptırsaydım diye pişman olmadım değil. Bomboş NW6 Seviyesini geçmiş bir kafa :D için şuana kadarki sonuçtan çok çok memnunum. Rahatça selfie ve resim çekinebiliyorum. Saçlarım çok ince telli olmasına rağmen sonuçtan çok memnunum. Ve arka tarafta çıkmamış sert sert birsürü saç var. Onlarda galiba göğüs ve sakaldan ekilenler özellikle bazıları çok sert ve arkadaşlar sakal çok kapatıcı oluyor. Doktorum onların tamamlanmasının 1 seneyi bulacağını tutunmasının normal saça oranla daha geç olacağını söylemişti...

« Son Düzenleme: 13 Haziran 2018, 01:23:50 Gönderen: Miracless »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
hayırlısı olsun , bence bu ekim seni çok tatmin edecektir henüz 5 aylık bir dönem böyle çıkış olduğuna göre 7-8. aylarda çıkışların belirginleşmesiyle saçların hacimlenmesiye çok iyi bir görüntü yakayabilirsin.

Sakal ile ilgili 2000 alım yapılmış kirli sakal bıraktığın bir fotoğrafın var mı son dönemde ?

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
İşim gereği maalesef sakal bırakamıyorum. İlk fırsatta Resmini atarım. Ama şunu belirteyim ki sakalla ilgili hiçbir problemim yok belli olmayacak seviyede..

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Bir de sanki bu süreç böyle tamamlanacak gibi geliyor bana daha gelişme olur mu altıncı ayın ortalarındayım. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Facebook Twitter Instagram