Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt | 3100Graft Saç+2000 Sakal+700 Göğüs 5800 Graft NW6  (Okunma sayısı 24988 defa)

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım herşey yolunda gider. Göğüs ve sakaldan oluşan ekim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sadece özellikle de göğüs bölgesi kıllarının saç gibi uzatmadığını okumuştum.
Ense bölgesinden alınması hiç düşünülmedi mi acaba? Yada oradan alınıyor mu hiç bilmiyorum. Hiç değilse ense traşından da bu sayede kurtuluşunuz.
Sürecini heyecanla takip edeceğim. Tekrar geçmiş olsun...
Toplama ekim olmuş 500 grefte bacaktan alsaydiniz😀
Bende ense bölgesini merak ediyorum orada epey kıl var alınsa iyi olur

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Cevap için teşekkürler arkdaşlar.

Dönor alan benim ilk önceliğim bunu söyleyim. Dönorden kesinlikle taviz vermedim. Bunun için jale hanımda karar kıldım çünkü bana isim vermicem 2-3 doktor 5 bin küsür greft çıkar dönor alanından dedi ve ben ektirmedim mantıklıda gelmedi bence sizinde önceliğiniz dönor alanı olsun çünkü ekim tutsa çok iyi sonuç verse bile dönor toplamazsa sıkıntı.

Dönor bölgeden alınan 3100 greft ön bölgeye sık ekildi. Sakal ve göğüs kılları ise orta alandan vertekse  sıklıktan seyrekliğe giderek ekildi..
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2017, 20:21:34 Gönderen: Miracless »

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut

[/quote]
Toplama ekim olmuş 500 grefte bacaktan alsaydiniz😀
Bende ense bölgesini merak ediyorum orada epey kıl var alınsa iyi olur
[/quote]

Yaptığım araştırmalar ve jale hanımın dediğine göre enseden alınan kökün hiçbir faydası yokmuş... Bende araştırmıştım zaten bunu kaldı ki hoca kökü zayıf olan göğüs ve sakal kıllarınıda ekmedi eledi.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Jale hocayı tercih etmemde 2 sebep var. 1. si benimalnimgenis arkadaşın ekim sonucu 2. si ise gittiğimde güven vermesi

gregoryhouse dostum senin ekimide takip ediyorum aynı hocadan yaptırdık umarım güzel sonuç alırız. Ayrıca ekim öncesinde verdiğin bilgiler içinde tekrar teşekkür ediyorm.

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Jale hocayı tercih etmemde 2 sebep var. 1. si benimalnimgenis arkadaşın ekim sonucu 2. si ise gittiğimde güven vermesi

gregoryhouse dostum senin ekimide takip ediyorum aynı hocadan yaptırdık umarım güzel sonuç alırız. Ayrıca ekim öncesinde verdiğin bilgiler içinde tekrar teşekkür ediyorm.

Ne demek dostum, rica ederim :) Umarım istediğimiz sonuçlara ulaşırız.

yakubi006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok geçmiş olsun.Umarım umduğunuzdan daha güzel saçlara kavuşursunuz.Bende Jale hocaya ektirmeeyi düşünüyorum.Paylaşımınızı takip edeceğim.Hayırlı olur inşallah.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
İnşallah kardeşim.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
Bugün ilk yıkama yapıldı ve bandajlar açıldı..
Dönor bölge, üstten ve önden resimleri paylaşıyorum..

Tecrübeli arkadaşların yoğunluk ve diğer görüşlerini bekliyorum..

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimin hayırlı olsun ama sakal ve göğüsleri araya atsalarmış daha güzel olabilirdi. yani şu an ön bölgenin yarısı tamamen saç diğer taraflar ortaya karışık olabilirmiş ama tabi ki bilemiyorum belki böyle daha güzel olur.

bu arada donör bölge çok hırpalanmamış biraz daha çıkabilir.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
yani şu an ön bölgenin yarısı tamamen saç diğer taraflar ortaya karışık olabilirmiş
bu arada donör bölge çok hırpalanmamış biraz daha çıkabilir.

Zaten dediğiniz gibi hocam ön bölge saç arkada sakal ve göğüs karışık..
Dönor evet minumum istedim. 2. bir seans için ilerde 2 bin graft arkaya düşünüyorum şartlara göre ama dönor benim ilk önceliğim.

swordhkn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben çok beğendin inşallah gönlünüzce olur

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
teşekkür ederim swordhkn

gregoryhouse

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün ilk yıkama yapıldı ve bandajlar açıldı..
Dönor bölge, üstten ve önden resimleri paylaşıyorum..

Tecrübeli arkadaşların yoğunluk ve diğer görüşlerini bekliyorum..

Dostum donör alan çok güzel gözüküyor. Sakal ve göğüs kılları da saç köklerine yakın sonuçlar verirse istediğin gibi bir sonuca ulaşırsın umarım. Hayırlı olsun tekrardan :)

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
İnşallah dostum hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Dönor ilk önceliğim bakalım belki 1 sene sonra ikinci bir ekim düşünebilirim dönor ii olursa :)

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
5. Gün sakal hemen hemen toparladı..

Facebook Twitter Instagram