S.Aleyküm arkadaşlar
2 yıllık araştırmalarım sonucunda bende saç ekimine karar verdim. Herşeyi açık açık yazacağım. Özellikle Norwood 6 ve dönor alanı yetersiz olan arkadaşlar için faydalı olur. Bende sonuçları bekleyeceğim hep birlikte görceğiz.
Ankara'da hemen hemen her hocayla görüştüm. Beni ikna edebilen tozpembe hayallere sürmeyip açık ve şeffaf bi şekilde durumumu anlatan Jale Hocayı seçtim. Dönor alanımdan 3500 e kadar zorlarız daha fazlası çıkmaz dedi ilk gitiğimde. Bende bunun farkındaydım. Fakat birkere bu işe gireceğim ve kamu personeli olduğum için sakalın zaten önemi yok
göğüs ve dönor olmak üzere ekim yapılmasını önden arkaya doğru seyrekleşerek karar verdik. Ekim günü Balgat Koru Hastanesine gittim. Üzerinize ameliyat elbisesini giydirip ekim yapılacak ameliyathaneye götürüyolar. 2 Seans 2 gün olacak şekilde planladık. Arkadan ön bölgeye ekim saat 1 de başlayıp 5 te bitti. 2. Seans sakal ve göğüsten olacaktı. Hocayla görüşmelerimiz sonucu 2. seansıda hemen arkasına başlatma kararı aldık. Sakaldan 2 bin 750 graft de göğüsten alındı. Sakal köklerim ince olduğunu söyledi hoca. Göğüsten 1000 tane alındı ama 700ü ekildi diğerlerin kökleri kötü olduğu için.. Ekim esnasında ufak tefek ağrı oldu tabiki. 10 saat sürdü 2 seansı tek seansa çevirdik. Ama ekimden sonra hafif baş dönmesi dışında sabah kalktığımda hiçbir ağrı sızı çekmedim Şuanda gayet iyiyim. Süreci hep birlikte takip edeceğiz umarım güzel bir sonuç alırım...