Gönderen Konu: İzmir MedicalHair Dr. Sibel Ulusan 4318greft; 5 ocak 2024 yaş 39.  (Okunma sayısı 16276 defa)

Stanley

• Yeni üye
  • *
İzmir de ki sibel hanım ve zafer hoca hariç saç ekmeyi bilen bir tane kaliteli merkez yok
Daha göremedik izmirli için araştırmak çok önemli yoksa kötü vaziyet siz bu forumu bulup izmirde ki en iyi saç eken merkezi seçtiğiniz için şanslı sayın kendinizi

yani bunu ben de hep dusunurdum ama foruma yazmaktan hep cekindim buyuk laf etmemek adina. Ancak ailemin Izmirde yasamasindan dolayi bir suredir, Izmride sac ekimi icin yer ariyorum. Bu Ulusan doktorlar disinda ne bir doktor var ne de bir klinik. hastanede oda tutmuslar bana uzmanim diyorlar, merdivenalti daire tutmuslar, ama ismi bilmemne klinik..

neyse, arkadasin konusunda konuyu dagittik. arkadasa cok hayirli olsun  |-onayisareti-| |-onayisareti-| |-onayisareti-|

özkan Babatutmaz

• Jr. Member
  • **
yani bunu ben de hep dusunurdum ama foruma yazmaktan hep cekindim buyuk laf etmemek adina. Ancak ailemin Izmirde yasamasindan dolayi bir suredir, Izmride sac ekimi icin yer ariyorum. Bu Ulusan doktorlar disinda ne bir doktor var ne de bir klinik. hastanede oda tutmuslar bana uzmanim diyorlar, merdivenalti daire tutmuslar, ama ismi bilmemne klinik..

neyse, arkadasin konusunda konuyu dagittik. arkadasa cok hayirli olsun  |-onayisareti-| |-onayisareti-| |-onayisareti-|

Teşekkür ederim. Dediğin gibi izmirde ulusanlardan başka iyi bir yer yok

özkan Babatutmaz

• Jr. Member
  • **
Ynt: İzmir MedicalHair Dr. Sibel Ulusan 4318greft; 5 ocak 2024 yaş 39.
« Yanıtla #62 : 07 Şubat 2024, 10:27:14 »
Merhabalar bugün tam 1 ay oldu tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Bana süreç biraz yavaş ilerliyor gibi geliyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum görüntü pek hoşuma gitmiyor açıkcası. Fin+biotin takviyelerine devam ediyorum. Hintell hocam sizin yorumunuzu merak ediyorum

özkan Babatutmaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #63 : 07 Şubat 2024, 19:41:22 »
Kliniğe fotoğrafları attığımda bir sorun gözükmüyor tırnaklar ile bastırarak yıkayın dendi

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #64 : 12 Şubat 2024, 11:01:54 »
çok kaliteli bir saç ekimi olmuş her anlamda sibel hocamızın eline sağlık tek başına ekim bitiyor valla büyük emek ve çok kaliteli ekiyor izmir deki saç ekimcilere de keşke biraz ders verse
milleti perişan ettiler

sibel hocanin bastan sonra yaptigini her duydugumda sasiriyorum gercekten... hayirlisi olsun, bence de kaliteli duruyor planlama ve yogunluk

özkan Babatutmaz

• Jr. Member
  • **
Merhaba uzun bir aradan sonra 93 günlük güncel durumumu atıyorum. Sanki sağ taraf diğer yerlere göre geriden geliyor gibi boşluk varmış gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz. Saçları 3 numara ile kısalttım. Finasterid, biotin ve çinko takviyelerine 4 aydır devam ediyorum. Şampuan olarak alpecine c1 dökülme karşıtı ve kafein içerikli serumunu 2 aydır kullanıyorum ve memnunum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
sürecin ortalarında çoğu ekimde oluyor böyle boşluklar ama sonra düzeliyor merak etme ,bazıları geriden geliyor sadece . sürecin ise erken olmasına rağmen gayet sağlıklı ilerliyor bence .yalnız fin kullanıyorsan beraberinde bana göre minoxta kullansaydın çok iyi olurdu .ikisi beraber kullanıldığı zaman finasteridin verimliliği oldukça artıyor.

özkan Babatutmaz

• Jr. Member
  • **
sürecin ortalarında çoğu ekimde oluyor böyle boşluklar ama sonra düzeliyor merak etme ,bazıları geriden geliyor sadece . sürecin ise erken olmasına rağmen gayet sağlıklı ilerliyor bence .yalnız fin kullanıyorsan beraberinde bana göre minoxta kullansaydın çok iyi olurdu .ikisi beraber kullanıldığı zaman finasteridin verimliliği oldukça artıyor.

Merhaba açıkcası minoxil kullanmak istemedim çünkü bıraktıktan sonra tekrar döküyor diye duydum o yüzden çekindim açıkcası. Ama bir sorun olmayacaksa ve faydası olacaksa kullanırım..burada ki diğer arkadaşlarında yorumları ne türde olur o da önemli benim için

Roque Junior

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
90 günlük durum süper bence, ekimden önceki mevcut saçlarda hiç zarar görmemiş, yeni gelen saçlarda diplerde görünüyor sizin iş 150.günde yüzünüzü güldürecek gibi.
Minoxidil konusunda 2 yıl kesintisiz daha öncesinde de 1,5yıl kullanıp 6ay ara vermiş birisi olarak şunu söyleyeyim,
1) kimisi kullanmaya başladıktan sonra dökülmesinin arttığını söyleyip bırakıyor: Zaten mevcut dökülmesi olan saçlarda dökülme belli periyotlarda artabilir minoxile devam etse durum düzelecek bunun farkında olmadan yanlış yönlendiren insanlar var.
2) kimisi bırakınca tekrar döküldüğünü hatta başlamadan önceki duruma göre daha da açıklığının arttığını söylüyor: Eğer mevsimsel değil de genetik dökülme agresif şekilde var ise bırakıldığında tekrar dökülme olur öncekinden daha çok açılmasının nedeni minoxidil değil zaten kullanmasada agresif dökülme varsa genetik dökülecek çaresi yok
Benim tecrübelerime gelecek olursak benim 18inde başladı dökülmem ve 23-28 arası agresif olarak geçti 31yaşımda ilk kez minoxile başladım 1,5yıl kullandım 4-5ayda hem dökülmem durdu hemde saçım bir sene önceki haline geldi sonra bıraktım 6ay, artık agresif dökülme bittiği ve zaten döküldüğü için çok fazla bir gerileme olmadı, sonrasında 2yıl sadece akşam 5fıs kullandım (normalde sabah akşam kullanılmalı) ne saç çıkışı oldu ne de dökülme ama mevcut saçlarımda bir kalınlaşma güçlenme oldu, kısacası yaşla alakalı bir durum dökülme evrsinde 20li yaşlarda biri ne kullanırsa kullansın bırakınca dökülecek.
Sizin burada kullanmanız erken sonuca ulaşmanızda fayda sağlar ve kademeli bırakırsanız geri gitmez, çünkü yaş itibariyle saçınızın çoğu 20li yaşlarda döküldü ve üzerinden yıllar geçti o kökler artık yok oldu hiçbir türlü geri gelmez ki tekrar dökülsün.
Şu an kullanırsanız yapacağı etki damarları genişletecek köklere daha fazla kan gelecek daha iyi beslendiği için ekilen saçlar deri altından daha rahat çıkacak ve o saçlar ense ve yanlardaki saçlar olduğu için genetik dökülmeden pek etkilenmeyecek, ben şahsen 100-110. günlerde başladım 2-3haftaya paylaşım yaparım son bir haftadır olumlu yönde gidiyor.

Roque Junior

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada minoxil fiyatları uçmuş bir ay önce eczane ile pazarlık ederek bana kampanya yaptı 3adet aldım 1500tlye verdi şuan 1 adet 700tl  :'(

sverige1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ben de sizden 1 gun sonra garkli bir klinikte yaptirmisim ama sizinki masallah baya uzamis. Nazar degemsin. Benimki biraz geriden geliyor gibi :(

wakeme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun. Sonradan cok iyi cikislar olmus

Arsenal

• Full Member
Prp kac defa yapildi?

özkan Babatutmaz

• Jr. Member
  • **
Hayirli olsun. Sonradan cok iyi cikislar olmus